• Pénzügyi menedzsment

 • Az, hogy egy üzleti vállalkozás hosszú távon elbukik vagy talpon marad, azon múlik, hogy a vezetők képesek-e felépíteni és irányítani egy nyereséget termelő rendszert. A kiélezett nemzetközi verseny, valamint az egyre szigorodó jogszabályi környezet soha nem látott lehetőségeket és kihívásokat jelent a vállalkozások számára.

  Célunk az, hogy a legkülönbözőbb területeken tevékenykedő üzleti vállalkozások pénzügyi folyamatait támogassuk a főkönyv funkciótól a pénzügyi jelentések készítésén keresztül a monitorozásig és a vállalati teljesítmény-menedzsmentig.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  Az Epicor® pénzügyi menedzsment megoldásai automatizálják és racionalizálják vállalkozása pénzügyi folyamatait. Az alkalmazott eszközök és ellenőrzőrendszerek megfelelnek a jogszabályi követelményeknek, és lehetővé teszik a pénzügyi folyamatok pontos nyomon követését a következő területeken:

  • Kintlévőségkezelés, hitelkihelyezés- és behajtás-kezelés
  • Kötelezettségek, elektronikus átutalások, automatizált megbízáskezelés
  • Főkönyv, allokáció, konszolidáció és elimináció
  • Készpénzkezelés, banki számlaegyenleg egyeztetés
  • Humánerőforrás menedzsment, tárgyi eszközök és adóügyek
  • Költségvetés-készítés, előrejelzés és tervezés

  A pénzügyi folyamatok fokozott átláthatósága

  Miközben a szabályozó testületek és az auditáló szervezetek szigorú pénzügyi irányítást követelnek meg, számos üzleti vállalkozás küzd a pénzügyi adatforrások hiányával. Az osztályszinten alkalmazott táblázatok és a hagyományos alkalmazások ma még talán képesek kielégíteni a számviteli követelményeket, de ahogy nő az igény a pénzügyi információk centralizált kezelésére és a pénzügyi folyamatok átláthatóságára, egyre inkább alkalmatlannak bizonyulnak a feladatra. Az Epicor pénzügyi menedzsment szoftvere a vállalkozás méretétől függetlenül alkalmas a pillanatnyi pénzügyi helyzet és a folyamatok átláthatóságának támogatására.

  Több vállalat, különböző pénznemek és különböző országban működő kirendeltségek kezelése

  A sikeres vállalkozások idővel egyre nagyobbá válnak. Akár akvizíció, akár organikus fejlődés eredménye a növekedés, a vállalkozás előbb-utóbb szembekerül a több üzleti egységen alapuló működés által generált problémákkal. Az Epicor tisztában van azzal, hogy a több, földrajzilag szétszórt üzleti egység egyedi lehetőségeket és kihívásokat jelent, köszönhetően olyan tényezőknek, mint a szigorúbb ellenőrzés és az alacsony működési költségek igénye, a multinacionális környezet és a szervezetszintű átláthatóságot támogató pénzügyi konszolidáció szükségessége. Az Epicor financial management a fenti problémákra olyan megoldást kínál, amely tökéletesen alkalmas egy több vállalatot, üzemet és raktárat magában foglaló üzleti szervezet irányítására, továbbá a cégek közötti tranzakciók feldolgozására, és lehetővé teszi egy globális pénzügyi menedzsment hatékony működtetését.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »