• Bemutatkozik az Epicor ERP új verziója
  A növekedés elősegítése jobb költségmenedzsment és az ügyfelek nagyobb elégedettsége révén

 • Az Epicor® felkészült arra, hogy a vállalatokat a változó gazdasági helyzetben következő generációs vállalatirányítási (ERP) csomagjának új, jelentős változásokat képviselő verziójával segítse. Az Epicor legújabb verziója komoly képességeket nyújt a költségcsökkentés, a folyamatok fejlesztése és az ügyfelekkel szembeni jobb reagálóképesség szempontjából – ezek a tényezők az üzleti tevékenység helyreállítása és a növekedés elérése szempontjából egyértelműen jelennek meg igényként. Ismerkedjen meg az Epicor üzleti megoldásainak teljes listájával!

  Az Epicor ERP szoftverének új generációja a vállalkozások számára új világot feltáró lehetőségeket kínál. Az Epicor megoldása a meglévő, tényleges munkavégzés folyamataihoz van kialakítva, munkára kész formában, és a változásokra nyitott módon – az Epicor egységes, teljes körű megoldás a vállalkozás számára.

  What Is Epicor Enterprise Resource Planning (ERP)?


  Az iparágra szabva

  Az Epicor ERP megoldásai napjainkban középpiaci szereplők és a világ 1000 legnagyobb vállalata számára nyújtanak segítséget a nyereséges növekedést lehetővé tevő legfontosabb erőforrások maximális kihasználhatóságában. Számos iparág számára elérhetőek, köztük a gyártóipar, a disztribúció, a szolgáltatóipar, a vendéglátóipar és a kiskereskedelem számára. A megoldások mindegyik szektoron belül részletekbe menően az ágazatra szabott szolgáltatásokat és funkciókat nyújtanak. Ismerkedjen meg vele, hogy az Epicor ERP miért tökéletes az Ön ágazata számára. Tdujon meg többet az Epicor iparág-specifikus üzleti szoftvereiről.

   ERP for Manufacturing ERP for Distribution ERP for Services

  A globális vállalatok támogatása

  Ha az Ön vállalkozása globális szinten működik – akár multinacionális vállalatként, amely egy másik országban gyártókapacitással rendelkezik, akár egyszerűen kereskedelmi partnerekkel –, bizonyára világos, hogy a szabályos és hatékony működéshez bizonyos funkciók szükségesek. Az Epicor következő generációs ERP rendszere újfajta megoldást képvisel: a legfontosabb nemzetközi piacok igényeinek megfelelően, konfigurálható módon, egy motorra épülő megközelítéssel van kialakítva, és egy alapjaiban is adaptálható üzleti architektúrát képvisel. Megoldásainkat már több mint 150 országban használják, és jelenleg több mint 30 nyelven érhetők el.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »