• Vállalati teljesítménymenedzsment

 • A folyamatos jó teljesítmény kulcsa nemcsak a megfelelő mérés és nyomon követés: ilyen fontos az előrelátás és a cselekvés is. Az nem fog működni, ha Ön úgy akar előre haladni vállalkozásával, hogy közben folyamatosan a visszapillantó tükröt nézi. Egy megfelelő teljesítmény-menedzsment rendszerhez szükség van pénzügyi és operatív célkitűzésekre, valamint a teljesítményadatok rendszeres eljuttatására a szervezet azon munkatársaihoz, akiknek ezekre az adatokra szükségük van.

  Az Epicor® Enterprise Performance Management (EPM) megoldásai segítségével olyan teljesítménykultúrát alakíthat ki, ahol minden érintett tudatában van annak, hogy mi szolgálja a cég fejlődését, hogyan áll a cég, és hogyan járulhat hozzá ő maga a teljesítmény növeléséhez.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  Az Epicor EPM egy olyan eszköz- és alkalmazáscsomagot kínál, melynek segítségével Ön üzleti céljai függvényében stratégiai és taktikai szinten egyaránt tervezhet, végrehajthat és elemezhet folyamatokat. A hatékony üzleti információszerzés (BI) – melynek alapvető célja az üzleti döntések támogatása – minden EPM stratégiának fontos eleme.

  Az Epicor EPM költségvetési, tervezési és előrejelző funkciókat kínál, továbbá olyan analitikai alkalmazásokat, mint az eredménylap, adattárház-készítés, üzletitevékenység-lekérések (BAQ) és átfogó jelentések készítése, melyek teljes mértékben kommunikálnak az Epicor üzleti alkalmazásaival.

  A jelentős ágazati szegmensekkel kapcsolatban szerzett gazdag tapasztalataink lehetővé teszik, hogy ügyfeleinknek előre kalibrált, kompakt, ágazat- és szerepkör-specifikus kulcs teljesítménymutatókat (KPI) kínáljunk. Ön azonnal telepítheti és alkalmazhatja a kifejezetten az adott iparágra kifejlesztett megoldást.

  Egy vállalkozás sikeres működéséhez a felsővezetőktől a részlegvezetőkön keresztül a munkásokig minden alkalmazott közreműködésére szükség van. Az Epicor EPM segítségével a munkatársak megállapíthatják, hogy mely módszerek működnek, és melyek nem, és ennek alapján – az üzleti célkitűzéseket szem előtt tartva – megtehetik a megfelelő lépéseket.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »