• Elektronikus kereskedelem

 • A vállalkozáshoz illeszkedő, átfogó elektronikus kereskedelmi alkalmazás

  Napjaink hatalmas verseny közepette működő gyártási és disztribúciós környezetében a vállalkozások elektronikus kereskedelmi szoftvereivel szemben sokkal nagyobb az elvárás, mint hogy csupán gyorsan és hatékonyan megtörténjen a vásárlási tranzakciók feldolgozása. Az Epicor® Commerce szoftver segítségével kezelhetők a vevők, az árucikkek, a készlet, a rendelési előzmények – gyakorlatilag a rendelés teljes életciklusa. Az Epicor eCommerce szoftvermegoldása és az Epicor ERP-megoldása együttesen a teljes vevői élmény hatékony kezelhetőségét teszi lehetővé.

  Az Epicor eCommerce alkalmazásával a webes jelenlét fokozása mellett lehetőség van az új üzletek megszerzésére is – nem csupán a meglévő vevőktől, hanem új, korábban kihasználatlan üzleti lehetőségekből és értékesítési csatornákból is. Az Epicor Commerce megoldással a vállalat egyszerűen képes magától értetődő módon használható, személyre szabott elektronikus vásárlási élményt nyújtani. Miközben számos cég képes üzleti elektronikus kereskedelmi szoftvereket szállítani, csupán kevés olyan van, amely olyan ár/érték arányt, illetve olyan eredményeket tudna felmutatni, mint az Epicor az Epicor Commerce megoldással.

  Ettől kezdve nem szükséges két külön rendszer a nagykereskedelmi és fogyasztó megrendelések fogadásához. Az Epicor vállalati elektronikus kereskedelmi megoldásai kiküszöbölik a legtöbb ERP jellegű elektronikus kereskedelmi szoftverben meglévő felesleges adatbázisokat. A termékinformációk, a többszintű árképzés, a vevők és a készletszintek egyaránt közvetlenül az éles ERP adatbázisból jeleníthetők meg. A rendelések azonnal benyújthatók és feldolgozhatók, és a vevő a vásárláshoz használhatja a megállapodott feltételeket vagy hitelkártyáját.

  Helyben telepített vagy szolgáltatott megoldás – Ön választhat!

  Az Epicor helyben telepített lehetőségeivel nagyobb rugalmasság érhető el a védett funkciók más számítógépekről történő elérésében, valamint az elektronikus kereskedelmi alkalmazás konkrét igények szerinti frissítéseiben. Az Epicor rugalmas telepítési lehetőségei között megtalálhatók az olyan szolgáltatói üzemeltetésű környezetek is, amelyekben az Epicor feladata a teljes üzemeltetés és/vagy karbantartás, továbbá a helyben, tűzfal mögött, belső webkiszolgálón vagy internetszolgáltatónál telepített rendszerek is.

  Az Epicor eCommerce megoldás felügyeleti konzolja

  Az Epicor eCommerce megoldása az üzleti elektronikus kereskedelmi szoftver napi üzemeltetésének egyszerű és hatékony kezelését lehetővé tevő, átfogó keretrendszert és eszközkészletet biztosít. Az Epicor eCommerce felügyeleti konzolja lehetővé teszi a rendszergazda számára a felhasználók, termékek, megrendelések, a tartalmak és dokumentumok kezelését. A rendszergazda a webhelyeken belül egyszerűen hozhat létre további lapokat. Az eszközkészlet úgy van kialakítva, hogy a tartalom és a webhely változtatásait programozó vagy grafikus segítsége nélkül lehessen elvégezni.


 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »