• Támogatás

  • Az Epicor és ügyfelei között lévő partnerkapcsolat a hosszú távú, kölcsönös sikerre épül. A siker sziklaszilárd alapja az a kiváló ügyfélszolgálati támogatás, amelyet az Epicor nyújt az ügyfeleinek. Az Epicor Support Services tehát ezt a biztos alapot kínálja, hiszen az ügyfelek, partnerek és a piaci játékosok igényeit szem előtt tartva a világ legkiválóbb és leghatékonyabb támogatást kínáló szervezetévé szeretne válni.

    Ez a fajta törekvés álladó csiszolódást és folyamatos befektetéseket igényel, azonban csak így lehetséges olyan minőségi támogatást adni, amivel az ügyfél is elégedett lehet. A telefonos, e-mailen vagy faxon történő tanácsadás mellett az Epicor ügyfelei saját igényeikre szabott segítséget is kapnak az Epicor Support Centeren keresztül. A támogatási központunk (EPICweb) extraneten keresztül kínál átfogó megoldásokat ügyfeleink és partnereink részére, amelynek keretében és a műszaki karbantartással kapcsolatos szerződések értelmében hozzáférést biztosítunk tudásbázisunkhoz, a letölthető anyagokhoz, a hibabejelentésre szolgáló felületünkhöz és további hasznos információkhoz.

    Az Epicor elkötelezettsége a minőségi üzleti megoldások szállítása iránt azt jelenti, hogy ügyfeleinknek nem csupán termékeket szállítunk, hanem szakértelmet is, amellyel világszerte támogatást nyújtunk megoldásainkhoz. Vállalatunk elsőrangú, globális ügyfélbázist kiszolgáló támogatással áll megoldásai mögött. Támogatásra, telepítésre és a frissítési folyamatokra specializálódott csapatunk segítséget nyújt az alkalmazások egyedi igényekre történő testreszabásában is.

    Az Epicor széleskörű támogatási szolgáltatásokat nyújt támogatási központjain keresztül szerte a világban, amelyek a következő városokban és országokban találhatók: Irvine-ben, San Diegóban, Kaliforniában, Louisville-ben, Kentuckyban, Portlandben, Oregonban, Minneapolisban, Minnesotában, Orlandóban, Floridában, Newburghben, New York-ban, Monterrey-ben, Mexikóban, Bracknellben (Egyesült Királyság), Budapesten (Magyarország), Stockholmban (Svédország), Espoo-ban (Finnország),Rómában (Olaszország), Bukarestben (Románia), Moszkvában (Oroszország), Sydney-ben (Ausztrália) és Kuala Lumpurban (Malajzia).

  • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

    Beszéljen egy szakértővel »