• Üzleti szolgáltatások

 • Az Epicor szakképzett csapata több mint 500 magasan képzett és elkötelezett tanácsadóból áll, akik a gyártáshoz, forgalmazáshoz, kiskereskedelemhez és vendéglátáshoz köthető ipari megoldásokkal kapcsolatban páratlan tudással rendelkeznek, és emellett bizonyítottan sikeresen szállítják megoldásainkat világszerte. A kézzelfogható eredmények elérése érdekében és a vállalati folyamatok optimalizálást szem előtt tartva munkatársaink helyi szakértelmet és globális szemléletmódot kínálnak világszerte.

  Az Epicor szakmai csapata az alábbi szolgáltatások keretében szállít átfogó megoldásokat ügyfeleinek, amelyek hosszú távú üzleti kapcsolaton és üzleti sikereken alapulnak.

  Signature implementációs módszertan

  A termékbevezetések a Signature implementációs módszertanra épülnek, amelyet az ügyfelek igényeihez mérten az Epicor több mint 20 éve folyamatosan fejleszt . Az Epicor által kidolgozott és jól bevált Signature, amelyet már legalább ezer projekt során, több száz tanácsadó segítségével teszteltek, hatékony és könnyen kezelhető projekteket kínál világszerte, több mint 140 országban.

  A Signature segítségével hatékonyabb termékbevezetéseket szállíthatunk partnereink részére. Mindemellett a módszertannal garantáljuk a következetes és ügyfélközpontú szolgáltatásnyújtást, és a partnerségen alapuló kölcsönös felelősségvállalás keretében hozzájárulunk az ügyfelek projektjeinek sikerességéhez. Az Epicor megoldások bevezetése során vállalkozását ötlépcsős folyamaton keresztül készítjük fel a megoldásokban rejlő funkciók hatékony kiaknázására: kezdve az üzleti folyamatokhoz nélkülözhetetlen követelmények teljes körű elemzésével, egészen a megoldások szállításáig.

  Távoli tanácsadás

  A legtöbb Epicor termékhez elérhető távoli tanácsadói központunk költséghatékony, rugalmas és gyorsan elsajátítható megoldást és kiegészítő szolgáltatásokat nyújt megoldásaink bevezetéséhez. Az Epicor Signature módszertanára épülő részletes projektterv használatával az ügyfelek távoli elérésen keresztül frissíthetik a termékeket, ezáltal időt és pénzt takaríthatnak meg.

  Üzleti folyamatkezeléshez nyújtott tanácsadás

  A gyors termékbevezetés és azonnali termékhasználat mellett, az Epicor Professional Services üzleti folyamatkezeléshez nyújtott tanácsadással is hozzájárul befektetései gyorsabb megtérüléséhez. Az évek során az ügyfelek tapasztalatai alapján tanácsadóink megtanulták, hogy hogyan lehet egyénre szabottan optimalizálni alkalmazásainkat, és milyen gyakorlati tanácsokkal érhetők el a legjobb eredmények. Az Epicor a folyamatok értékelésében is segítséget nyújt, függetlenül attól, a projektet racionalizáló üzleti folyamatokhoz szükséges előzetes elemzésről vagy a bevezetés utáni folyamatos teljesítményjavító kezdeményezésekről van-e szó.

  A rendszerhardverekkel kapcsolatos tanácsadás

  Az Epicor megoldásait és platformjait ismerő műszaki tanácsadóink segítséget nyújtanak a rendszerhálózat és a hardverméret meghatározásában, valamint üzleti vállalkozásának folyamatos fejlesztésében.

  Folyamat- és rendszerellenőrzés

  Vezető tanácsadóink behatóan ismerik az ipari folyamatokat és az Epicor megoldásait. Az általuk elkészített, minden részletre kiterjedő elemzés ötlépcsős folyamaton keresztül zajlik, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfelek a gyorsan és nyereségesen megtérülő projektekre irányítsák forrásaikat – ezek a projektek befolyásolják a vállalatok működését és csökkentik a fenntartási költségeket. A könnyen kezelhető ütemezési funkcióknak köszönhetően gyorsabban és hatékonyabban hajthatók végre.

  KPI workshopok

  Ha részt vesz az „út a sikerhez” elnevezésű workshopokon, akkor újszerű, hiteles képet kaphat üzleti megoldásainkról, amelyeket aztán mérhető célokkal és kulcsfontosságú teljesítménymutatókkal is alátámasztunk. Ügyfeleinknek azért hasznosak ezek a workshopok, mert felfedezhetik az üzleti folyamatokban rejlő erősségeket, gyengeségeket, lehetőségeket és veszélyeket. A végeredmény egy mérhető célokkal megtámogatott szilárd terv lesz, amely által a fejlesztések vállalkozása legfontosabb területein végezhetők el.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »