• Hosting Szolgáltatások

  • Az Epicor tisztában van azzal, hogy cége sikeressége érdekében, Önnek szüksége van arra, hogy a megfelelő időt a lényeges üzleti tevékenységekre fordíthassa, amihez az Epicor egy magas színvonalú, felhasználóbarát ügyviteli szoftvert biztosít.

    Globálisan elérhető szolgáltatásaival az Epicor segít optimalizálni és menedzselni az IT beruházásait, miközben Ön teljes figyelmét a hatékonyságra és a kézzel fogható eredmények elérésére fordíthatja.

    Az Epicor hosting szolgáltatása az első lépés egy olyan kulcsfontosságú területeket támogató IT környezet megteremtésére amelyben Ön nyugodtan koncentrálhat a stratégiai növekedésre. A legtöbb Epicor ügyfélnek az IT infrastruktúra teljesítménye, a hozzáférhetőség, valamint a költségek ugyanolyan fontosak, mint azon üzleti alkalmazások amelyeket támogatnak. A Savvis háttértámogatásával, amely széleskörű globális portfolióval rendelkezik a Web-hosting terén, valamint éjjelnappal működő co-lokalizált adatközpontokat tart fenn ügyfelei számára, az Epicor költséghatékony és eredményorientált hosting megoldást nyújt a szoftver, az infrastruktúra és a szolgáltatás együttes biztosításával. Legyen szó egyetlen szerverről vagy egy teljes szerverparkról az Epicor hosting szolgáltató IT szakemberei folyamatos minőségi támogatásnyújtással állnak rendelkezésére bármilyen probléma is adódik, legyen szó adatvisszaszerzésről vagy rendszer visszaállításról. 


  • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

    Beszéljen egy szakértővel »