• Epicor támogatás

  • Ügyfeleink nemcsak a szoftverünkre hagyatkoznak, hanem arra a tapasztalatunkra, amelyet ezeknek a megoldásoknak a nemzetközi támogatása során szereztünk. Az Epicor minden terméke mögött ott áll a cég világszínvonalú támogatási szervezete, amely képes globális ügyfélkörének kiszolgálására.

    Az Epicor támogatási üzletága az egész világra kiterjed, 14 ügyfélszolgálati központjában 350-en dolgoznak. Az alkalmazások, a technológiák és az iparágak területén szakértő munkatársaink segítségével a napjainkban elérhető legjobb technikai és alkalmazástámogatást nyújtunk ügyfeleinknek. Ehhez korszerű támogatóeszközöket és technológiákat is igénybe veszünk.

    Az Epicor ügyfelei számára emellett online ügyfél-támogatási központunk, az EpicWeb is elérhető. Az EpicWeb a hét minden napján 24 órában teszi elérhetővé az információkat, erőforrásokat és szolgáltatásokat, online tudásbázisunkat, a termékek dokumentációit és a kapcsolódó letöltéseket, az online fórumokat és közösségeket, valamint más hasznos információkat.

  • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

    Beszéljen egy szakértővel »