• Epicor globális üzletiszoftver-szolgáltatások

  Az Epicor® kölcsönösen előnyös és hosszú távú üzleti partnerségre törekszik ügyfeleivel. Egységes, a hét minden napján 24 órában működő globális infrastruktúránk és díjnyertes szolgáltatási és támogatási szervezeti egységünk több mint 20 000 ügyfélnek nyújt segítséget a világ 150 országában. Az Epicor jelentős méretű támogatási központokat működtet mindegyik fő működési területén. Ha figyelembe vesszük az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban, Oroszországban, Malajziában és Ausztráliában üzemelő fejlesztőközpontjainkat is, akkor ügyfeleink az egész világon csakis a legkiválóbb minőségű termékekhez és üzletiszoftver-szolgáltatásokhoz juthatnak hozzá. Ismerkedjen meg az Epicor tanácsadói, oktatási, kiszervezési és támogatási szolgáltatásaival, és tájékozódjon arról, hogyan segíthetjük vállalatát.

  Globális ERP szolgáltatás és támogatás, helyi szakértelem

  Az alkalmazások, a technológiák és az iparágak területén szakértő munkatársaink segítségével a napjainkban elérhető legjobb technikai és alkalmazástámogatást nyújtjuk ügyfeleinknek. Ehhez korszerű támogatóeszközöket és technológiákat is igénybe veszünk. Hogy mindenre kiterjedő és a hét minden napján éjjel-nappal elérhető támogatást nyújthassunk, globális jelenlétet biztosítunk: támogatási központjaink működnek minden fő tevékenységi területünkön – Észak- és Dél-Amerikában, Európában, valamint az ázsiai és óceániai régióban. Az Epicor csapatát kizárólag szakképzett Epicor-alkalmazottak alkotják, akik átlagban több mint 6 éve dolgoznak a cégnél.

  Az Epicor valódi szolgáltatásorientált architektúrára (SOA) épülő platformot biztosít, amely sokféle globális vállalat szükségleteit is kielégíti. Az üzleti folyamatok kihelyezésére módot adó megoldásaink segítségével a vállalatok üzleti tevékenységük legfontosabb aspektusaira koncentrálhatnak, miközben a mi szoftverünk segíti őket a belső üzleti folyamatok kezelésében.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »