• Kiszervezett Üzleti Szolgáltatások (BPO)

  • Az Epicor tisztában van azzal, hogy cége sikeressége érdekében, Önnek szüksége van arra, hogy a megfelelő időt a lényeges üzleti tevékenységekre fordíthassa, amihez egy magas színvonalú, felhasználóbarát ügyviteli szoftvert biztosít.

    Globálisan elérhető szolgáltatásaival az Epicor segít optimalizálni és menedzselni az IT beruházásait, miközben Ön teljes figyelmét a hatékonyságra és a kézzel fogható eredmények elérésére fordíthatja.

    Az Epicor kiszervezett szolgáltatásai (BPO) olyan lehetőségeket nyújtanak ügyfelei számára, amelyekkel üzleti tevékenységeiket teljes mértékben megújíthatják. Ezen szolgáltatások természetes velejárója, hogy míg segítik az ügyfelet abban, hogy a lényeges üzleti tevékenységekre koncentráljon, egyben időt és erőforrásokat biztosítanak számára ahhoz, hogy maximálisan kihasználja üzleti lehetőségeit. Az Epicor BPO túlmutat egy egyszerű költséghatékonyságot növelő mechanizmuson, azzal, hogy egyszerre nyújt kulcsmegoldást a költségek csökkentéséhez, a hasznos és elengedhetetlen erőforrások gyors beszerzéséhez, valamint az üzleti folyamatok minőségi kivitelezéséhez. Az Epicor teljeskörű globális szolgáltatás kiszervezést biztosít a világ három különböző részén található központján keresztül: Pozsony, Szlovákia; Monterrey, Mexikó és Kuala Lumpur, Malaysia.


  • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

    Beszéljen egy szakértővel »