• Kutatás és fejlesztés

 • Napjaink egyre gyorsabb ütemben globalizálódó üzleti élete a különböző földrajzi elhelyezkedésű egységeket működtető kutató és fejlesztő szervetek és intézetek számára egyszerre jelent lehetőséget és kihívást. Helyzetüket tovább nehezíti az egyre szigorúbb jogszabályi háttér. A költségallokációra szánt időt a finanszírozás biztosítására is fordíthatja. Az üzleti alapon működő, valamint az állami és nonprofit kutató és fejlesztő szervezetek egyre nagyobb súlyt helyeznek az innovatív rendszerek alkalmazására, melyek hatékonya támogatják az erőforrástervezést, a folyamatok racionalizálását és a vállalkozás hatékonyságát.

  Az Epicor® for Service Enterprises olyan platformot kínál Önnek, melynek átfogó megoldásai hatékonyan támogatják a kutatással és fejlesztéssel foglalkozó szervezetek öt kulcsfontosságú, szolgáltatásközpontú folyamatát: programok finanszírozásának biztosítása, megfelelő erőforrásgazdálkodás, projektbonyolítás, pénzügyi műveletek és a jogszabályoknak való megfelelés racionalizálása és az üzleti teljesítmény elemzése.

  Ha az Epicor for Service Enterprises mellett dönt, biztos lehet abban, hogy javulni fog vállalkozása hatékonysága, a munkafelügyelet, valamint az ügyfélelégedettség és a folyamatok láthatósága, mindezek eredményeképpen pedig javulni fog a működés hatékonysága.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  • A megbízások teljesítésében résztvevők közötti kapcsolat biztosítása (beleértve a külső erőforrásokat és a szabadúszókat is).
  • A finanszírozás kezelése; számlázási szabályok biztosítása, ami lehetővé teszi a több szervezetet tömörítő vagy különböző forrásokból finanszírozott projektek és a teljes körű költségallokáció támogatását üzleti alapon működő és nonprofit szervezetek számára egyaránt.
  • A pillanatnyi és a későbbi munkaerőszükséglet pontos követése révén hatékony erőforrásgazdálkodás.
  • A redundáns adminisztratív folyamatok és a kapcsolódó költségek felszámolása, ami nagyobb hatékonyságot és a produktív munkaórák számának növelését teszi lehetővé.
  • Az átfogó üzletifolyamat-menedzsment és a workflow-harmonizálás fokozott üzleti agilitást tesz lehetővé.

  Akár frissen indult vállalkozást vezet, akár egy már stabil piaci pozícióval rendelkező céget, az Epicor for Service Enterprises megadja Önnek mindazt a támogatást, amellyel hatékonyan menedzselheti cége fejlődését, növelheti a termelékenységet és elérheti üzleti célkitűzéseit.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »