• Üzleti szolgáltatások

  • Az üzleti szolgáltatásokat nyújtó szervezetek világszerte egyre nagyobb számban alkalmazzák az Epicor® Software megoldásait projektközpontú üzletvitelük támogatására. Akár üzletiszolgáltatás-automatizálásnak, akár vállalatiszolgáltatás-automatizálásnak, szolgáltatási ERP-nek, vagy egyszerűen projektkönyvelésnek nevezzük, az Epicor for Service Enterprises kifejezetten arra a célra született, hogy a szolgáltatócégek speciális igényeit kielégítse, vagyis támogassa az ügyfélprojektek lebonyolítását, valamint a lebonyolításhoz szükséges erőforrások – szakemberek, berendezés stb. – szervezését és kezelését.

    Olyan platformot kínálunk az üzleti szolgáltatócégek számára, mely az átfogó megoldások révén hatékonyan támogatja az öt legfontosabb szervizközpontú folyamatot: megbízások elnyerése, hatékony erőforráskezelés, hatékony teljesítés, pénzügyi műveletek racionalizálása és az üzleti teljesítmény elemzése. E szilárd alapok, valamint szolgáltatásközpontú architektúránk és üzletifolyamat-menedzsment funkcióink segítségével az alábbi ágazatok speciális igényeit tudjuk kielégíteni:

    Akár frissen indult vállalkozást vezet, akár egy már stabil piaci pozícióval rendelkező céget, az Epicor for Service Enterprises megadja Önnek mindazt a támogatást, amellyel hatékonyan menedzselheti cége fejlődését, növelheti a termelékenységet és elérheti üzleti célkitűzéseit.

  • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

    Beszéljen egy szakértővel »