• Nonprofit szervezetek

 • A nonprofit szervezeteknek számos, csak erre a szegmensre jellemző problémákkal kell megküzdeniük: Folyamatos erőforráshiány A működési költségek leszorításának szükségessége úgy, hogy ennek a szolgáltatás színvonala ne lássa kárát. Szigorú könyvviteli, beszámolási és adminisztratív elvárások.

  A fentiek miatt rendkívül fontos az egyszerűen és gyorsan bevezethető, olcsón üzemeltethető és felhasználóbarát informatikai rendszerek alkalmazása, melyek a műveletek racionalizálásán keresztül csökkentik a kiadásokat és javítják a szervezet hatékonyságát. A pénzügyi rendszereknek hatékonyan kell működniük, alkalmasnak kell lenniük a források könyvelésén és a feladatok allokációjának automatizálására, a költségvetési folyamatok racionalizálására és konszolidálására, valamint a részletes, testre szabott jelentések készítésének támogatására.

  Céljaik elérése és hosszú távon is sikeres működésük érdekében a nonprofit szervezeteknek a fenti problémák kapcsán üzleti megközelítést kell alkalmazniuk. Az Epicor® a nonprofit szervezetek számára egy intuitív és átfogó megoldást kínál. A megoldás gyakorlatilag a nonprofit szervezetben alkalmazott folyamatok minden vonatkozását képes kezelni, racionalizálni és centralizálni, a donorok kezelésétől a teljesítmény-menedzsmentig.

  A kiadások kezelésére az Epicor egy olyan megoldást kínál, amely folyamatosan összeveti a különböző egységek kiadásait a jóváhagyott költségvetési tervvel, ezáltal valós és pontos képet ad a kiadásokról a pénzügyi döntések meghozatalában közreműködő felelősök számára. A teljes átláthatóságot és naprakész információkat kínáló rendszer lehetővé teszi, hogy a szervezet az elfogadott költségvetéssel teljes összhangban működjön.

  Az Epicor for Non-Profit Organizations a következő öt kulcsfontosságú folyamatot támogatja

  • Anyagi források előteremtése
  • Donorok, potenciális partnerek és önkéntesek kezelése
  • Pénzügyi műveletek racionalizálása
  • Hatékony beszerzés és költségkezelés
  • Elemző és auditműveletek

  A fenti folyamatok támogatására kifejlesztett megoldások biztosítják a maximális hatékonyságot és a szervezeten belüli gördülékeny adatáramlást. Az Epicor a nonprofit ágazatban tevékenykedő szervezetek számára automatizált pénzügyi megoldásokat kínál; jelenleg világviszonylatban vezető ebben a szektorban.

  Az Epicor számos nonprofit szervezet számára nyújtott és nyújt az adott szervezetre szabott vállalati rendszereket, emellett támogatást nyújt a rendszerek bevezetéséhez is. A díjnyertes, integrált alkalmazásokat magában foglaló Epicor for Non-Profit Organizations egy hatékony, rugalmas üzleti szoftvermegoldás, amely lehetővé teszi, hogy az ezen a területen tevékenykedő vállalatok gyorsan reagáljanak és racionalizálják műveleteiket. Ezáltal lehető válik, hogy az anyagi források valóban oda áramoljanak, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »