• Marketing, reklám, kommunikáció

 • Miközben a marketing, PR, reklám és arculattervező cégek azon dolgoznak, hogy ügyfeleiknek stratégiai jövőképet készítsenek, valamint fellendítsék üzleti eredményeiket, nekik maguknak is szükségük van olyan megoldásokra, melyek segítségével hatékonyan teljesíthetik megbízásaikat és maximalizálhatják profitjukat. Napjainkban a marketing, reklám- és kommunikációs ügynökségeknek fokozottan ügyelniük kell a területileg szétszórt erőforrások megfelelő kezelésére, ugyanakkor egy gyors ütemben növekvő piacon gondoskodniuk kell a hatékony költségmenedzsmentről és a növekvő bevételekkel való hatékony gazdálkodásról, s mindemellett egyre informatívabban és színvonalasabban kell irányítaniuk ügyfélkapcsolataikat is. Helyzetüket tovább nehezíti az egyre szigorúbb jogszabályi háttér. Hogy mindezen kihívásokkal sikerrel megküzdjenek, egyre nagyobb mértékben kell támaszkodniuk a technológiai megoldásokra.

  Az Epicor® for Service Enterprises olyan platformot kínál Önnek, melynek átfogó megoldásai hatékonyan támogatják a marketing, reklám- és kommunikációs ügynökségek öt kulcsfontosságú, szolgáltatásközpontú folyamatát: megbízások elnyerése, hatékony erőforráskezelés, hatékony teljesítés, pénzügyi műveletek és az előírásoknak való megfelelés racionalizálása, valamint az üzleti teljesítmény elemzése.

  Ha az Epicor for Service Enterprises mellett dönt, biztos lehet abban, hogy javulni fog vállalkozása hatékonysága, a munkafelügyelet, valamint az üzletmenet láthatósága, mindezek eredményeképpen pedig javulni fog vállalkozása nyereségessége.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  • A megbízások teljesítésében résztvevők közötti kapcsolat biztosítása (beleértve a külső erőforrásokat és a szabadúszókat is).
  • Az ügyfélkapcsolatokat egységes rendszerben menedzselő ügyfélkezelő funkciók segítségével a felmerülő problémák hatékony kezelése.
  • Lehetőségek és projektköltségek kezelése, folyamatban lévő munkák nyomon követése és irányítása, bevételek követése az adott ügyfélhez vagy munkához tartozó díjszabás, vagy akár munkakód alapján.
  • Teljes mértékben integrált megoldás a kiszámlázható munkaórák maximalizálása és a kihasználatlan idő minimalizálása, ezáltal a nyereségesség növelése érdekében.
  • A redundáns adminisztratív folyamatok és a kapcsolódó költségek felszámolása, ami nagyobb hatékonyságot és a produktív munkaórák számának növelését teszi lehetővé.
  • Az átfogó üzletifolyamat-mendzsment és workflow harmonizálása fokozott üzleti agilitást tesz lehetővé.

  Akár frissen indult vállalkozást vezet, akár egy már stabil piaci pozícióval rendelkező céget, az Epicor for Service Enterprises megadja Önnek mindazt a támogatást, amellyel hatékonyan menedzselheti cége fejlődését, növelheti a termelékenységet és elérheti üzleti célkitűzéseit.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »