• Vezetői tanácsadás

 • Napjainkban az üzleti szolgáltatócégeknek fokozott figyelmet kell fordítaniuk a területileg szétszórt erőforrások megfelelő kezelésére, ugyanakkor egy gyors ütemben növekvő piacon gondoskodniuk kell a hatékony költségmenedzsmentről és a növekvő bevételekkel való megfelelő gazdálkodásról, s mindemellett egyre informatívabban és színvonalasabban kell irányítaniuk ügyfélkapcsolataikat is. Helyzetüket tovább nehezíti az egyre szigorúbb jogszabályi háttér. Hogy mindezen kihívásokkal sikerrel megküzdjenek, egyre nagyobb mértékben kell támaszkodniuk a technológiai megoldásokra.

  Az Epicor® for Service Enterprises olyan platformot kínál Önnek, melynek átfogó megoldásai hatékonyan támogatják a vezetői tanácsadással foglalkozó szervezetek öt kulcsfontosságú, szolgáltatásközpontú folyamatát: megbízások elnyerése, hatékony erőforráskezelés, hatékony teljesítés, pénzügyi műveletek és az előírásoknak való megfelelés racionalizálása, valamint az üzleti teljesítmény elemzése.

  Ha az Epicor for Service Enterprises mellett dönt, biztos lehet abban, hogy javulni fog vállalkozása számlázási és bevételkezelési hatékonysága, a szerződések nyilvántartása, a cashflow, az ügyfélelégedettség, valamint az üzletmenet láthatósága, mindezek eredményeképpen pedig javulni fog vállalkozása nyereségessége.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  • Az Epicor több mint 20 éves múltra visszatekintő, magas szintű, szabványos módszertanokon alapuló támogatói tapasztalata
  • A realizált árbevétel kimutatás valamint az auditáló és elemző eszközök hatékonyan támogatják a jogszabályoknak való megfelelést (pl. Sarbanes-Oxley, SEC és FASB).
  • Teljes mértékben integrált megoldás a kiszámlázható munkaórák maximalizálása és a kihasználatlan idő minimalizálása, ezáltal a nyereségesség növelése érdekében.
  • A hosszadalmas adminisztrációs folyamatok és kapcsolódó költségeik felszámolása, melyek nagyobb hatékonyságot és a produktív munkaórák számának növelését teszik lehetővé.
  • Az átfogó üzletifolyamat-menedzsment és a workflow-harmonizálás fokozott üzleti agilitást tesz lehetővé.

  Ha az Epicor for Service Enterprises mellett dönt, biztos lehet abban, hogy javulni fog vállalkozása hatékonysága, a munkafelügyelet, valamint az üzletmenet láthatósága, mindezek eredményeképpen pedig javulni fog vállalkozása nyereségessége.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »