• Pénzügyi szolgáltatások

 • A folyamatosan változó jogszabályi háttérnek, a növekvő termék- és szolgáltatáskínálatnak és az intenzív versenynek köszönhetően a pénzügyi szolgáltatások napjaink egyik legdinamikusabb üzletágát jelentik. A fejlődés és a kiadások kézben tartásához, valamint a változások gyors lereagálásához minden korábbinál nagyobb szükség van rugalmas és skálázható vállalati rendszerekre. A gyors fejlődés megfelelő kezelése alapvető jelentőségű, mivel a pénzügyi szolgáltatások terén a bevételek megduplázódása az üzleti adatok exponenciális növekedését eredményezheti. A gördülékeny működés és a gyors információelérés érdekében szintén rendkívül fontos a más rendszerekhez történő integrálás lehetősége. Az Epicor® számos hitelegyesületet, banki, befektetési és biztosítási területen tevékenykedő, illetve bróker- és letéti szolgáltatásokat nyújtó intézmény számára nyújtott és nyújt támogatást ahhoz, hogy egy dinamikus és intenzív versenyt produkáló piaci környezet kihívásainak meg tudjanak felelni.

  Epicor for Financial Services incorporates the following key processes:

  • Connect with your customers
  • Account for and streamline your financial operations
  • Manage front, middle and back office data Integration
  • Budget, procure and manage your costs efficeintly
  • Analyze and gain insight into your performance

  These processes represent a closed loop solution that ensures maximum efficiency and a connected enterprise. Epicor understands this and our ability to automate and optimize them for midsized to large financial institutions is what has made us a market-leading provider of business performance solutions for the financial services industry.

  Industry consolidation, increasing regulation, determined competition, and sophisticated customers raise both challenges and opportunities for your financial institution. A focus on cost reduction, sales efficiency, product and service differentiation, and customer advocacy can lead to an increased wallet share, but only if supported by flexible and adaptable business software.

  Through our award winning and agile business applications, Epicor for Financial Services is the only solution to offer enterprise functionality at a midmarket total cost of ownership (TCO) —combining a rich user experience with absolute flexibility and intense performance.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »