• Letéti szolgáltatások

 • A jelzáloghitelek és letéti szolgáltatások piaca sem mentes a gyorsan elillanó lehetőségektől, mely újabb és újabb kihívások elé állítják a piaci szereplőket egy olyan környezetben amelyet a szigorodó szabályozások, az iparági konszolidáció és nem utolsó sorban az egyre nagyobb igényeket közvetítő ügyfelek jellemzik.

  Az üzleti folyamatokhoz szükséges túlzott papírmunka, dokumentációk és adatok tárolása, kezelése egyre nagyobb igényt fektet az integrált szoftverek bevezetésére.

  Ezen kihívásokon túl további nehézségekbe ütköznek, mikor a szoros piaci versenyben egyidőben van szükség a költségek csökkentésére és a magasabb színvonalú szolgáltatások biztosítására. Az Epicor® Pénzügyi Szolgáltatás modulja segítségével mindkét igény teljesíthető, növelhető a hatékonyság miközben az ügyfelek elégedettsége is sikeresen javítható.

  Az Ön üzleti igényeire szabott megoldások:

  • Átláthatóbbá és közérthetőbbé vált mindennapi üzleti folyamatkezelés
  • Az adminisztrációs terhek megszüntetése a hatékonyság egyidejű növelése mellett, melyet az egyszerűen kezelhető, újabb munkaerőt nem igénylő pénzügyi rendszer biztosít
  • Pénzügyi tervek, éves költségvetések, rugalmas jelentések és piaci előrejelzések készítése
  • Kiszámíthatóbb üzleti előrejelzések az átláthatóbb jelentéseket és elemzéseket készítő rendszer segítségével

  A díjnyertes integrált alkalmazásokat tartalmazó Epicor Pénzügyi Szolgáltatás modulja egy olyan fejlett üzleti szoftvermegoldás amely biztosítja azt a szükséges rugalmasságot és következetességet amellyel az optimális erőforrás kihasználás mellett növelhető cége jövedelmezősége.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »