• Építészet, Gépészet, Építőipari kivitelezés

 • Az építőipari cégek számára a hatékonyság egyenlete egyszerű: egy projekt sikere meghatározhatja az egész évi jövedelmezőséget. Hogyan érheti el tehát, hogy a projekt sikeressége valódi nyereséghez vezessen. A cég projektjeinek optimalizálásával elérhető a nagyobb hatékonyság, valamint a cégen belüli együttműködés megteremtésével növelhető a projekthez kötődő tevékenységek átláthatósága és a projekttel foglalkozó részlegek közötti kommunikáció.

  Az Epicor® Service Enterprises átfogó alkalmazásai hatékonyan támogatják az üzleti szolgáltatásokat nyújtó szervezetek, ezáltal az építőipari cégek öt kulcsfontosságú és szolgáltatásközpontú folyamatát is: a megbízás elnyerését, a hatékony erőforrás kezelést, a gyors teljesítést, a pénzügyi műveletek racionalizálását és az üzleti teljesítmény elemzését.

  Az Ön üzleti igényeire szabott megoldások:

  • Magasabb szintű projektek időbeosztásának kezelése a Microsoft Office Project Management megoldással való kétirányú integráció segítségével
  • Erőforrások hatékonyságának és felhasználhatóságának javítása a megnövelt rendszerátláthatóságnak köszönhetően
  • Hatékonyan kezelhetők a komplexebb szerződéses megállapodások, melyek tartalmazhatják harmadik fél bevonását, a kiadásokat, anyagokat és felszereléseket, a kötelezettségek teljesítésének körfolyamatát stb.
  • Segít az egyes ügyfelek vagy akár projektek egyedi költségadatainak meghatározásában, valamint az ezekre vonatkozó számlázási szabályok beállításában
  • Átláthatóbbá és közérthetőbbé válik az üzleti folyamatkezelés és munkafolyamat –összehangolás
  • Az Epicor Service Enterprises segítségével előre meghatározhatjuk a hatékonyságot növelő lépéseket, a projekt ellenőrzésének sarokpontjait, az erőforrások felhasználásának lehetőségeit, és még az ügyfeleink elégedettségének fokát is.

  Lehet az Ön cége kezdő még a piacon vagy már egy jól bevált játékos, az Epicor Service Enterprises platformnak köszönhetően gyorsan tud reagálni a folyton változó ipari igényekhez.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »