• Szoftver és IT szolgáltatások

 • Napjainkban a független szoftvergyártó vállalkozásoknak egy gyors ütemben konszolidálódó piacon egyrészt ügyelniük kell a kiadások és a bevételek megfelelő kezelésére és ellenőrzésére, másrészt egyre informatívabban és színvonalasabban kell irányítaniuk ügyfélkapcsolataikat. Helyzetüket tovább nehezíti az egyre szigorúbb jogszabályi háttér. Mindezek tükrében egy vállalkozás agilis és nyereséges működéséhez egyre inkább nélkülözhetetlen a technológiai megoldások fokozott alkalmazása. Az Epicor® for Service Enterprises olyan platformot kínál, melynek átfogó megoldásai hatékonyan támogatják a szoftver és számítógépes szolgáltatásokat kínáló cégek öt alapvető, szolgáltatásközpontú üzleti folyamatát: megbízások elnyerése, hatékony erőforráskezelés, hatékony teljesítés, a pénzügyi műveletek és az előírásoknak való megfelelés racionalizálása, valamint az üzleti teljesítmény elemzése.

  Ha az Epicor for Service Enterprises mellett dönt, biztos lehet abban, hogy javulni fog vállalkozása számlázási és bevételkezelési hatékonysága, a szerződések nyilvántartása, a cashflow, az ügyfélelégedettség, valamint az üzletmenet láthatósága, mindezek eredményeképpen pedig javulni fog vállalkozása nyereségessége.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  • Az Epicor több mint 20 éves tanácsadói tapasztalatán alapuló, előre konfigurált támogatás a legjobb gyakorlatok alkalmazásához.
  • A realizált árbevétel munkapad (workbench), valamint az auditáló és elemző eszközök hatékonyan támogatják a jogszabályoknak való megfelelést (pl. Sarbanes-Oxley, SEC és FASB).
  • Teljes mértékben integrált megoldás a kiszámlázható munkaórák maximalizálása és a kihasználatlan idő minimalizálása, ezáltal a nyereségesség növelése érdekében.
  • A redundáns adminisztratív folyamatok és a kapcsolódó költségek felszámolása, ami nagyobb hatékonyságot és a produktív munkaórák számának növelését teszi lehetővé.
  • Az átfogó üzletifolyamat-menedzsment és a workflow-harmonizálás fokozott üzleti agilitást tesz lehetővé.

  Akár frissen indult vállalkozást vezet, akár egy már stabil piaci pozícióval rendelkező céget, az Epicor for Service Enterprises megadja Önnek mindazt a támogatást, amellyel hatékonyan menedzselheti cége fejlődését, növelheti a termelékenységet és elérheti üzleti célkitűzéseit.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »