• Könyvvizsgálat és könyvelés

 • Napjaink piaci elvárásai és a szabályozási háttér folyamatos változása egyrészt lehetőséget, másrészt kihívást jelent az auditálással és könyveléssel foglalkozó vállalkozások számára, ideértve azokat is, melyek akár határokon átívelő szolgáltatásokat kínálnak ügyfeleiknek. Ön, mint egy ilyen cég partnere vagy vezetője bizonyára tisztában van azzal, mennyire fontos a szerteágazó gyakorlatok összehangolása és kezelése, valamint a cégen belüli csoportok közötti együttműködés támogatása. Azt az időt, amit arra szán, hogy egy-egy megbízásra kiválassza a megfelelő embereket, szánhatná az ügyfélkapcsolatok fejlesztésére is. Azt az időt pedig, amit a kiadások elszámolására fordít, szánhatná arra is, hogy szervezeti szinten maximalizálja a produktív órák számát.

  Az Epicor® for Service Enterprises olyan platformot kínál Önnek, melynek átfogó megoldásai hatékonyan támogatják a könyvvizsgálattal és könyveléssel foglalkozó vállalkozások öt kulcsfontosságú, szolgáltatásközpontú folyamatát: megbízások elnyerése, hatékony erőforráskezelés, hatékony teljesítés, pénzügyi műveletek és az előírásoknak való megfelelés racionalizálása, valamint az üzleti teljesítmény elemzése.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  • Kapcsolat- és tudásmenedzsment funkciók révén az alkalmazott gyakorlatok fejlesztésének támogatása.
  • Az ügyfélkapcsolatokat egységes rendszerben menedzselő ügyfélkezelő funkciók révén új lehetőségek és folyamatban lévő megbízások hatékony kezelése.
  • Az ügyfelekkel való kapcsolattartás és a megbízásokkal kapcsolatos dokumentumok hatékony kezelése a Microsoft SharePoint® termékekkel és technológiákkal való kompatibilitás révén.
  • Megbízások létrehozásának egyszerűsítése alapbeállítások és sablonok segítségével.
  • A megbízáskódok és a még el nem indult projektek ellenőrzése révén pontos és megbízható időgazdálkodás.
  • A pillanatnyi és a későbbi munkaerőszükséglet pontos követése révén hatékony erőforrás-gazdálkodás.
  • A részletorientált számlakonszolidációs funkció révén a folyamatban lévő munkák és számlázási folyamatok hatékony ellenőrzése és irányítása.
  • Az átfogó üzletifolyamat-menedzsment és a workflow-harmonizálás fokozott üzleti agilitást tesz lehetővé.

  Ha az Epicor for Service Enterprises mellett dönt, biztos lehet abban, hogy javulni fog vállalkozása hatékonysága, a munkafelügyelet, valamint az üzletmenet láthatósága, mindezek eredményeképpen pedig javulni fog vállalkozása nyereségessége.

  Akár frissen indult vállalkozást vezet, akár egy már stabil piaci pozícióval rendelkező céget, az Epicor for Service Enterprises megadja Önnek mindazt a támogatást, amellyel hatékonyan menedzselheti cége fejlődését, növelheti a termelékenységet és elérheti üzleti célkitűzéseit.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »