• Sport és szórakozás

 • A sport- és szórakoztató ágazatban tevékenykedő vállalkozásoknak egyre keményebben meg kell küzdeniük a vásárlók figyelméért és pénzéért. Ahogy a technológia fejlődik, úgy bővül a vásárlók számára elérhető alternatívák köre. Ugyanakkor a technológia új lehetőségeket is kínál a sporttal és szórakozással kapcsolatos „termékek” terén.

  A sportra és a szórakoztatásra szakosodott vállalatoknak – a bevételi oldalon megkövetelt fokozott odafigyelés és kreativitás miatt – megbízható és hatékony back office rendszerekre van szükségük, amelyek lehetővé teszik a műveletek racionalizálását és a kiadások ellenőrzését.

  Az Epicor® for Hospitality and Entertainment megoldás lehetővé teszi a vállalkozások számára elsőosztályú csapatok és felsőkategóriás szabadidőközpontok igényeinek maximális kielégítését. A megoldás lelkét egy rendkívül kifinomult főkönyvi funkció, és hasonló igényességgel és szakértelemmel kidolgozott analitikák alkotják. Ezeket a fő elemeket további modulok egészítik ki, amelyek olyan folyamatok racionalizálást segítik, mint az allokáció, a beszerzés, a költségvetés-készítés, a workflow és a dokumentumkezelés.

  A költségvetés-készítés rendkívül fontos folyamat, mely a kiadási és a bevételi oldalon dolgozó szakemberek szoros együttműködését igényli. Az Epicor for Hospitality and Entertainment költségvetés-készítési funkciója egyrészt támogatja az együttműködést a folyamat során, másrészt meggyorsítja a folyamatot, és lehetővé teszi a teljesítmény folyamatos ellenőrzését, valamint – a piaci viszonyok alakulásának megfelelően – az előrejelzések frissítését.

  A díjnyertes, integrált alkalmazásokat magában foglaló Epicor for Hospitality and Entertainment egy hatékony, rugalmas üzleti szoftvermegoldás, amely lehetővé teszi, hogy az ezen a területen tevékenykedő vállalatok gyorsan reagáljanak, racionalizálják műveleteiket és maximalizálják befektetésük hozamát. Ez azt jelenti, hogy több idejük és pénzük marad arra, hogy a szurkolók igényeit maximálisan kielégítsék, és kivívják lojalitásukat.


 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »