• Epicor kiskereskedelmi szoftvermegoldások

 • Az Epicor|CRS és NSB megoldások együttesének széles körű lehetőségeire támaszkodva az Epicor az iparág legszélesebb körű kiskereskedelmi szoftvercsomagját kínálja. Az Epicor korszerű technológiákat biztosít az általa kiszolgált kiskereskedelmi vállalatok nyereségességének fokozásához, gyorsabb növekedéséhez és versenyelőnyt jelentő jellemzőinek megteremtéséhez. Sikerünk hajtóerejét az ágazat legjobb minőségű szoftvereinek, szolgáltatásainak és hardvertermékeinek szállítása melletti elkötelezettségünk jelenti.

  Napjaink globális kiskereskedelmi piacán a cégek olyan megoldásokat keresnek, amelyek újszerű vásárlási lehetőségeket nyújtanak, és felülmúlják versenytársaikat. Akár szakosodott, akár általános kiskereskedelmi cégről van szó, nem könnyű feladat egyszerre kezelni több értékesítési csatornát, javítani a vásárlók tapasztalatait, hozzájutni a megfelelő áruszortimentekhez és integrálni a nagyvállalati rendszereket – és mindeközben még nyereségesnek is lenni. Az ilyen cégeknek olyan kiskereskedelmi szoftverrendszerre van szükségük, amelyek megkönnyítik a vállalat tevékenységeink integrációját, és biztosítják a vállalat növekedéséhez szükséges eszközöket.

  Ez a megoldás az Epicor Retail.

  Epicor Retail

  Az Epicor Retail integrált kiskereskedelmi szoftvermegoldások együttese, segítségével hatékonyan és nyereségesen menedzselhetők a több csatornával működő globális vállalatok, és különös figyelem fordítható arra, hogy a vásárlók csak kedvező tapasztalatokat szerezhessenek. Az Epicor teljes körű megoldásainak bevezetésével számos kiskereskedelmi tevékenységgel foglalkozó vállalkozást segített az értékesítési csatornák, a rendelések kezelése, a készlet- és egyéb műveletek integrálásában, hogy a megfelelő időben a megfelelő információk álljanak a rendelkezésükre.

  Kiskereskedelmi szoftverek a vezető kiskereskedelmi vállalkozások számára

  Ügyfeleink közé tartozik az iparág számos, általános kiskereskedelmi és szaküzleteket működtető vállalkozása az Egyesült Államokban és más országokban ugyanúgy. Kiskereskedelmi ügyfeleink között több száz híres márka megtalálható, például az Aéropostale, az American Eagle Outfitters, az Ann Taylor, a Zales és a Zumiez. Az Epicor kiskereskedelemmel foglalkozó tevékenységében több mint 800 alkalmazott ténykedik.

  Az Epicor kiskereskedelmi szoftvermegoldásainak és szolgáltatásainak részletesebb ismertetése

  Kérdései vannak kiskereskedelmi szoftverünkkel kapcsolatban? Beszéljen szakértőnkkel, vagy küldjön e-mailt.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »