• Hotelek, kaszinók, üdülők

 • A rendszer rugalmasságának és skálázhatóságának köszönhetően az Epicor® termékét világszerte számos hotel, vendéglátóipari egység és kaszinó választotta és alkalmazza a vállalati infrastruktúra központi rendszereként. Az Epicor megoldásai megbízható és hatékony támogatást nyújtanak fejlődő és bővülő üzlete irányításához, függetlenül attól, hogy az Ön által üzemeltetett egységek száma 3, 10 vagy 310.

  Az Epicor for Hospitality egy vendéglátóipari szervezetek számára kifejlesztett globális vállalati erőforrástervező szoftvermegoldás. A megoldás túlmegy a hagyományos ERP rendszerek keretein, és egyebek mellett olyan funkciókat is felölel, mint a pénzügyi menedzsment vagy az üzleti információszerzés.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  • A specifikus felhasználói felületek segítségével automatikusan szinkronizálhatja a munkaerő-nyilvántartó, ingatlankezelő, értékesítésipont-kezelő és költségkezelő rendszerekben lévő adatokat, ezáltal pontos adatokat nyerhet ki a megfelelő időben, miközben a manuális frissítéssel járó hibalehetőséget és biztonsági kockázatot is kivédi.
  • A kifinomult, több vállalkozás adatállományát is kezelni képes funkció egyszerűvé teszi a különböző helyek és egységek közötti tranzakciók kezelését.
  • A rendszer képes jelentések összeállítására a vállalat minden egysége számára, és rugalmassága révén lehetővé teszi a többfunkciós műveletekkel kapcsolatos pénzügyek hatékony követését.
  • Egyedülálló jelentéskészítő és analitikai funkció OLAP rendszerrel, adattárolási és megjelenítési, valamint figyelmeztető funkcióval.

  A díjnyertes integrált alkalmazásokat tartalmazó Epicor for Hospitality egy hatékony, rugalmas és skálázható üzleti szoftvermegoldás, mely az erőforrások optimalizálásán keresztül nagyban hozzájárul vállalata nyereségességének növeléséhez. • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »