• Vendéglátó-ipari és szórakoztatóipari szoftvermegoldások

 • Vendéglátó-ipari vagy élelmiszeripari szolgáltatóként bizonyára az Ön számára is világos, hogy a siker kulcsát a lendületes technológiai stratégia és a napról napra kifinomultabbá váló versenytársak előtt maradás jelenti. Állandóan felmerül a működési költségek menedzselése, a kevesebbért többet elváró, jól tájékozott ügyfelek igényeinek kiszolgálása, ugyanakkor a komplex portálokkal, közvetítőkkel és foglalási platformokkal való integráció és kapcsolattartás kérdése.

  Az ilyen cégeknek olyan rendszerre van szükségük, amelyek racionalizálják a több egységgel történő működést, és biztosítják a vállalat növekedéséhez szükséges eszközöket. Ez a megoldás az Epicor® for Hospitality and Entertainment szoftver.

  Ennek az esettanulmányokat tartalmazó anyagnak a letöltésével megismerkedhet vele, hogyan alkalmazzák az Epicor megoldásait olyan vezető vendéglátó-ipari szervezetek, mint például a Hyatt International.

  Vendéglátó- és szórakoztatóipari szoftverek

  Az Epicor for Hospitality and Entertainment szoftver ennek az egyedülálló iparágnak a követelményeihez igazított integrált üzleti alkalmazásoknak együtteséből alkotott Epicor-szoftvercsomag. Az Epicor már számos, az Önökéhez hasonló vállalkozásnak nyújtott segítséget vendéglátó-ipari szoftvereinek sikeres használatában, hogy meg tudják teremteni a versenyelőnyt, és hogy hatékonyabban tudják elérni üzleti célkitűzéseiket. Az Epicor for Hospitality and Entertainment szoftvermegoldás biztosítani tudja a növekedéshez, a kifinomultabb működéshez és a nagyobb nyereségességhez szükséges eszközöket. Vendéglátó-ipari szoftvermegoldásaink célja, hogy a technológia erejét elhozzák a vendéglátó- és szórakoztatóipari szolgáltatók számára.

  Kihasználhatóvá válnak a napjaink üzleti környezetében megjelenő lehetőségek. Az Epicor for Hospitality and Entertainment szoftvermegoldással a front office, back office és üzleti célú rendszerek integrálásán keresztül a vállalkozás és ügyfelei számára kézzelfoghatóvá válnak a technológiában rejlő hatalmas lehetőségek.

  Tekintse meg a következő iparági szegmensekhez tartozó megoldásainkat:

  • Szállodák, kaszinók, üdülőhelyek
  • Sport és szórakoztatás
  • Élelmezésszolgáltatás

  Kérdései vannak vendéglátó-ipari szoftverünkkel kapcsolatban? Beszéljen szakértőnkkel , vagy küldjön e-mailt .


 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »