Frigotehnica

Back to Success Stories

Az Epicor segíti a vezető román gyártó-céget a hatékonyság növelésében az ügyfelek és a beszállítók kezelése terén

Amikor az S.C. Frigotehnica S.R.L. 1949-ben magalakult, az egyetlen ipari hűtéssel foglalkozó gyártó és összeszerelő vállalat volt Romániában. A vállalat ma az ország piacvezetője a kereskedelmi és ipari hűtési berendezések tervezése, kivitelezése és összeszerelése terén.

Megkérdeztük a Frigotehnica két vezető képviselőjét, Cristina Neagu főkönyvelőt és Roxana Bodo ügyvezető igazgatót, miért döntöttek az Epicor iScala ERP megoldásra váltás mellett és milyen előnyeit látják döntésüknek.


Continue reading

Vállalati tények

Kihívások és lehetőségek
  • Elavult technológia
  • Időigényes jelentéskészítés
  • Manuális folyamatok

Megoldás
  • Epicor iScala 3.0

Előnyök
  • Naponta két órányi időmegtakarítás a jelentések futtatásán
  • Jelentősen egyszerűsített számla-feldolgozás
  • Az üzleti adatokhoz való könnyebb hozzáférés
  • Az ügyfelekkel és a beszállítókkal való kapcsolattartás nagyobb hatékonysága
  • Általánosságban jobb üzleti rugalmasság

Follow Us

K: Mik voltak a fő okai annak, hogy a Frigotehnica az iScala 3 megoldást választotta?

V: Az iScala egy régebbi változatát használtuk, ami nem kompatibilis a jelenlegi operációs rendszerünkkel, ezért előnyösebb volt frissíteni és befektetni az iScala 3.0 verzióba, mint hogy egy másik ERP rendszert vezessünk be.

K: Hogyan változott a teljesítmény, a használhatóság és a megbízhatóság, amióta frissítettek az iScala 3 verzióra?

V: Az új felsővezetői jelentések segítettek a vállalat teljesítményének javításában. Mostantól a összes vállatának jelentéseit felhasználhatjuk, és a jelentések futtatásával naponta két órát takarítunk meg.

K: Milyen azonnali előnyök jelentkeztek az iScala 3 rendszerre frissítéssel?

V: Az iScala 3.0 egyik nagy előnye számunkra a számlafeldolgozás. Könnyebb lett a hibák kijavítása, és a folyamat sokkal gyorsabban lezajlik. Az automatikus összekapcsolás funkciót is nagyon fontosnak tartjuk, mivel ez nem volt lehetséges a régi verzióban.

K: Milyen üzleti előnyöket várnak az iScala 3.0 verzióra frissítés eredményeképp?

V: A frissítéssel máris pénzügyi előnyöket tapasztaltunk, hiszen gyorsabban tudunk még több üzleti információhoz hozzáférni, ami azt jelenti, hogy gyorsabban tudunk reagálni az ügyfelek és a beszállítók kezelése során.

K: Milyen tanácsokat adnának annak, aki az iScala 3 rendszerre való frissítésen gondolkodik?

V: Ha az iScala 3.0 rendszerre való frissítésen gondolkodik, a tanácsunk az, hogy ismerje meg az új jellemzőket, világosan határozza meg a követelményeket, és mélységükben elemezze a folyamatait a projekt elindítása előtt.

About Epicor

Epicor Software Corporation drives business growth. We provide flexible, industry-specific software that is designed around the needs of our manufacturing, distribution, retail, and service industry customers. More than 40 years of experience with our customers' unique business processes and operational requirements is built into every solution-in the cloud, hosted, or on premises. With a deep understanding of your industry, Epicor solutions spur growth while managing complexity. The result is powerful solutions that free your resources so you can grow your business. For more information, connect with Epicor or visit www.epicor.com.

Epicor solutions are designed around the unique operational needs of manufacturers and are available in the cloud or on premises. Customers can better manage complexity and focus on core growth activities.

Talk to an Expert