• Technológiai megoldásokat szállító partner: Progress

    Az üzleti alkalmazások fejlesztésével, telepítésével és integrálásával foglalkozó Progress Software Corporation (NASDAQ: PRGS) szoftverhálózatok vezető beszállítójaként ismert. Az Epicor és a Progress közös célja az, hogy ügyfeleink hatékonyan kihasználják az informatika nyújtotta előnyöket, egyszerűsítsék üzleti folyamataikat és csökkentsék a rendszereik üzemeltetési költségét.

    A Progress és Epicor partnerségi kapcsolata hosszú múltra tekint vissza. Manapság több ezer Epicor ügyfél használ olyan alkalmazásokat, amelyek a Progress technológiáira épülnek. A Progress öt egymást követő éven keresztül számos díjjal tüntette ki vállalatunkat. 2002-ben, 2003-ban és 2004-ben elnyertük a Partner of the Year (Az év partnere) elismerést, 2005-ben a Fastest Growing Partner (A leggyorsabban fejlődő partner) címet, 2006-ban pedig a Progress Visionary Award díjat. A Progress azokat a díjnyertes partnereit tünteti ki figyelmével, amelyek kiváló minőségű piaci kezdeményezéseket indítottak útjára, sikereket értek el a célpiacokon és folyamatosan a legújabb piaci igényekhez igazodó, Progress technológián alapuló termékeket forgalmaznak.

    További információkat a www.progress.com weboldalon olvashat.

  • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

    Beszéljen egy szakértővel »