• Technológiai megoldásokat szállító partner: Intermec

    Az Intermec Technologies Corp. élen jár a globális ellátásilánc-megoldások, a vezetékes és vezeték nélküli automatizált adatgyűjtési rendszerek, valamint az Intellitag® rádiófrekvenciás azonosítók (RFID) és a mobil számítógépes rendszerek fejlesztésében, gyártásában és integrálásában. A vállalat termékeit és fejlesztéseit számos iparágban alkalmazzák a termelékenység, a minőség és üzleti folyamatok – ellátásilánc-kezelés, vállalati erőforrástervezés, helyszíni értékesítés és szolgáltatások – optimalizálásában.

    Az Epicor az Intermec Honors Partner Program keretében az Intermec partnere. A Honors programban olyan hozzáadott értéket szállító partnereket díjaznak és ismernek el, amelyek kiemelkedő szoftveres és integrációs funkciókat kínálnak, és hatékonyan kezelik az általuk képviselt ipari szegmensben felmerülő igényeket.

    További információkat a www.intermec.com weboldalon olvashat.

  • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

    Beszéljen egy szakértővel »