• Partnerek

  A kölcsönös üzleti előnyökön alapuló partneri kapcsolatoknak köszönhetően az Epicor hatékonyabban képviseli megoldásait a piacokon, ezáltal költséghatékonyabb módon és gyorsabban válaszol ügyfelei igényeire. Az Epicornál fontos, hogy minden téren az ügyfél legyen a középpontban!

  Epicor – Channel Partner Program

  Megoldásainkkal biztos alapot nyújtunk azoknak a partnereinknek, akik tökéletes vállalati megoldásokat keresnek. Az Epicor a „Partners for Growth Program” keretében átfogó értékesítési, marketing és támogatási szolgáltatásokat kínál partnereinek. Az Epicor partnereként olyan díjnyertes termékekre, képzésekre és támogatásra tehet szert, amelyek segítségével üzleti vállalkozása gyorsan alkalmazkodhat a dinamikusan változó piaci igényekhez. Ismerkedjen meg az Epicor partner programjában rejlő lehetőségekkel még ma!


  Epicor – Alliance Partner Program

  Az Epicor olyan stratégiai partnereket keres, amelyek kiemelkedő szakértelemmel és vezető pozícióval bírnak saját piaci szegmensükben és együttműködésükkel lehetővé teszik, hogy vállalatunk átfogóbb vezető ipari megoldásokat kínáljon. Szövetséges partnereknek olyan ügyfeleket keresünk, akik saját szakterületükön, főleg technológiai alapú megoldásokban, stratégiai szolgáltatásokban és szoftvermegoldásokban kiváló minőséget képviselnek. Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük, hogy első lépésként töltse ki az Epicor partnerré váláshoz szükséges űrlapot, és küldje vissza az alliances@epicor.com e-mail címre. Weboldalunkon további információkat olvashat az Epicor szövetséges partnerek programról.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »