• Gumi- és műanyagipar

 • Az Epicor® tisztában van azzal, hogy a kompozitanyagok nagy száma, a rendkívül széles termékválaszték és az intenzív termékfejlesztés kombinációja nagyfokú agilitást követel a gumi- és műanyagiparban tevékenykedő cégektől.

  Az Epicor megoldásainak segítségével a műanyag- és gumiipari vállalkozások (extrudálással, fröccsöntéssel, hőformázással foglalkozó végek, valamint fólia és tasakgyártók) csökkenthetik a szállítási határidőket, hatékonyan kezelhetik nyersanyag-felhasználásukat, csökkenthetik a felesleges készletek mennyiségét, és növelhetik profitjukat. Az Epicor megoldásai azt is lehetővé teszik a gyártók számára, hogy más iparágak felé is bővítsék tevékenységüket, mivel a megoldások által kínált funkciók és lehetőségek számos más iparág – légijármű-gyártás, légvédelem, gépjárműipar, ipari gépgyártás, gyógyászati berendezések gyártása, elektronika stb. – szigorú követelményeinek is megfelelnek.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  • Tartsa ellenőrzése alatt a gyártási ciklusok költségeit, ideértve az alkatrész és menetalapú jelentéseket is.
  • A beágyazott ütemezés és tervezés funkciók segítségével könnyebben felelhet meg ügyfelei elvárásainak.
  • Az Epicor masszív, minőségbiztosítási csomaggal kombinált rendszere átfogó módon közelíti a megfelelőségi folyamat automatizálását, ideértve az ISO/AS/TS rendszerek által támasztott követelmények teljesítését is.
  • Az Epicor anyagszükséglet-tervező (Material Requirements Planning – MRP) ;eszközeivel hatékonyan kezelheti az egyre növekvő alapanyag-szükséglettel kapcsolatos problémákat. ;Az MRP eszközök előre jelzik az alkatrészekre vonatkozó mennyiségi igényeket, az előrejelzések tükrében pedig megfelelően módosíthatja a gyártási folyamatokat, valamint a hiányzó alapanyagkészletek pótlására automatikusan generálhat megrendeléseket.

  Akár karcsúsítást célzó stratégiát valósít meg, akár a gyártási folyamatok nagyobb átláthatóságára törekszik, esetleg regionális vagy globális terjeszkedés a célja, az Epicor megoldásai segíthetnek Önnek céljai elérésében.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »