Go Search
 • ERP szoftver: ipari gépgyártási megoldások

 • Az iparigép- és termelőeszköz-gyártók különleges kihívásokkal szembesülnek. Nem csupán összetett mérnöki feladatokat kell teljesíteni, hanem a jobb minőséggel, kisebb költséggel és gyorsabb szállítással kapcsolatos ügyféligényeknek is meg kell felelni. Az Epicor® számára több mint 1700 középpiaci iparigép- és termelőeszköz-gyártónál bevezetett megoldásaival világosak ezek a kihívások, nagy teljesítményű ipari gépgyártási szoftvere elősegíti a jobb működést és ügyfélszolgálati munkát.

  Az Epicor for Industrial Machinery gép- és termelőeszköz-gyártók számára készült globális vállalatirányítási megoldás. Az ipari ERP-megoldás túlmutat a vállalati erőforrás-tervezés hagyományos funkcióin, kibővített tervezési és ütemezési, pénzügyimenedzsment-szolgáltatásokat, fejlett költségkönyvelési funkciókat, termékélettartam-kezelést, ügyfélkapcsolat-kezelést, megelőző jellegű karbantartások kezelését és értékesítés utáni helyszíni szolgáltatások kezelését, ellátásilánc-kezelést és további szolgáltatásokat is nyújt.

  A mögöttes szolgáltatásorientált architektúra (SOA) mindezeket a funkciókat biztonságos webszolgáltatások formájában teszi elérhetővé, így azok egyszerűen integrálhatók a Microsoft® Office alkalmazásaiba, illetve a globális ellátási láncba. Az integrációhoz használt eszközök az Epicor termelékenységi piramisának alkotóelemei.

  Ipari gépgyártási szoftverek és megoldások

  • A munka- és anyagköltségek csökkentése a Lean stratégiák bevezetésén és a munkafelületek használatával megvalósított hatékony termelésirányításon keresztül
  • A nyereség növelése, az értékesítési lehetőségek maximális szintre növelése az ügyfélkapcsolat-kezelési funkciók segítségével
  • A masszív minőségbiztosítás révén biztosítható, hogy az ügyfelek számára minőségi termékek kerüljenek kiszállításra
  • A gyártólétesítmények és -eszközök megelőző karbantartása a termelési ütemezésbe beépített módon végezhető
  • Az összetett termékek előállítását termékkonfigurátor és projektmenedzsment-funkciók segítik
  • A mobil szervizmérnökök és az alkatrész-forgalmazás útján átfogó értékesítés utáni szolgáltatások nyújthatók
  • A beépített vezérlőpultokat tartalmazó, átfogó és teljes körű megoldás segít a láthatóság fokozásában

  Az Epicor for Industrial Machinery díjnyertes integrált alkalmazásaival nagy teljesítményű, mégis könnyen beállítható és használható üzleti szoftvermegoldás.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »

small-menu-callout.png
 
small-logo.png