• Bútor- és szerelvénygyártás

 • Az Epicor® tisztában van azokkal a kihívásokkal, amelyekkel a bútor- és szerelvénygyártó vállalkozásoknak meg kell birkózniuk. A rövid átfutási időkre, alacsony árakra és következetesen magas minőségre vonatkozó ügyfélelvárások folyamatos kielégítése alapvető feltétele a versenyképesség megőrzésének. Emellett a piaci résztvevők helyzetét és az elérhető haszon mértékét a globális verseny is folyamatosan alakítja.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  • Az Epicor anyagszükséglet-tervező (material requirements planning – MRP) megoldásával hatékonyan kezelheti az egyre növekvő alapanyag-szükséglettel kapcsolatos problémákat. A megoldással időben képet kaphat a végtermékre vonatkozó mennyiségi igényekről, az előrejelzések tükrében pedig megfelelően módosíthatja a gyártási folyamatokat, emellett a hiányzó leltári készletek pótlására automatikusan generálhat megrendeléseket.
  • Az Epicor megoldásaival közvetlenül kézben tarthatja a gyártási fázisok költségeit, továbbá termékalapú és gyártásifázis-alapú jelentéseket is összeállíthat.
  • A beágyazott ütemező és tervező funkciók segítségével csökkentheti az átfutási időket.
  • Az Epicor átfogó minőségbiztosítási csomagja automatizálja a megfelelőségi folyamatot, ezáltal vállalkozása könnyebben teljesítheti az ISO-követelményeket.
  • Az Epicor for Furniture and Fixtures beágyazott ügyfélkapcsolat-kezelő funkciója segítségével növelheti a sikeres üzletek számát, és hatékonyan kezelheti ügyfelei igényeit.

  Az Epicor által kínált megoldások az átláthatóság növelése révén fokozzák a termelési folyamatok hatékonyságát, valamint csökkentik az átfutási időket és a működési költségeket. Versenyképességük megőrzése érdekében a bútor- és szerelvénygyártók folyamatosan igyekeznek új megközelítéseket kidolgozni és alkalmazni – pl. termékinnováción vagy a termékkínálat bővítésén keresztül –, ez azonban újabb kihívásokat generál az üzleti folyamatok terén.

  A hatékony ügyfélkapcsolat-kezelés (Customer Relationship Management – CRM) a termékkonfiguráló és adatkezelő funkciókkal kombinálva nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy ezek a szervezetek a működési költségeik minimalizálása mellett megőrizzék üzleti agilitásukat.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »