• Elektronikai és elektromos berendezések gyártása

 • Az Epicor hisz abban, hogy az elektronikai és elektromos berendezések piacán a siker kulcsa a rugalmasság. A globális piacon nagyon éles a verseny, az ügyfelek igényei pedig folyamatosan változnak, ezért rendkívül fontos, hogy Ön mindig egy lépéssel versenytársai előtt járjon termékminőség, gyártási költségek és szállítási pontosság tekintetében.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  • A Kanban rendszer átfogó támogatása segíti Önt a racionalizált gyártási folyamatok megvalósításával kapcsolatos céljai elérésében.
  • Az Epicor teljes körű minőségbiztosítási megoldásai olyan alapot jelentenek, melyekre építve vállalati szinten jelentősen javíthatja a termékek minőségét, és csökkentheti a gyártási költségeket.
  • Az Epicor termékéletciklus-menedzsment (PLM) megoldása a folyamatokkal és a termékekkel kapcsolatos információk tárolására alkalmas központi tudásbázisként funkcionál. A megoldás fokozza az átláthatóságot, valamint az integrációt és az adatáramlást a gyártási folyamatban részt vevő cégek között.
  • Integráció 2D, 3D és E-CAD megoldásokkal. Komplett keretrendszer a szabályozási és ágazati szabványoknak (pl. ISO, gépjárműgyártás (TS), légijármű-gyártás (AS), és FDA (21CFR11)) való megfelelés biztosítására.
  • A jótállásokkal, audit eredményekkel és jóváhagyási ügymenetekkel kapcsolatos pénzügyi folyamatok kezelésére alkalmas eszközök (a Sarbanes-Oxley és a TREAD törvény előírásainak való megfelelés támogatása).

  Az ellátási lánc alkotóelemeinek – üzleti partnerek, kereskedelmi folyamatok és rendszerek – összekapcsolása ma már nélkülözhetetlen feltétele az üzleti sikernek. A termékhez vagy szolgáltatáshoz értéket nem adó folyamatok felszámolása, valamint a folyamatok szinkronizálása a vállalaton belül és kívül egyaránt lehetővé teszi az ügyfelek igényeinek alacsonyabb költségekkel és rövidebb határidőkkel történő kiszolgálását. Az Epicor segítségével elérheti, sőt akár túl is szárnyalhatja üzleti céljait!

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »