• ERP szoftver: elektronikai és csúcstechnológiai megoldások

 • Az Epicor® meggyőződése, hogy az elektronikai, a félvezetőiparban és az és elektromos berendezések gyártásában rugalmasság szükséges a sikerhez. A globális, egyre inkább szabályozott és egyre nagyobb versenyt jelentő környezetben, az ügyfelek változó igényei mellett a termékek minősége, az előállítási költségek és az időben történő szállítások szempontjából mindig egy lépéssel elöl kell járni. Az Epicor vállalatirányítási (ERP) megoldásai az elektronikai és csúcstechnológiai ipar számára segítséget nyújtanak a gyors alkalmazkodásban és a piaci vezető szerep megőrzésében. ERP megoldásaink zökkenőmentesen integrálódnak a meglévő technológiai infrastruktúrába.

  Az Epicor for Electronics and High Tech szoftvermegoldás jellemzői:

  • Kanban funkciók széles körű támogatása segíti elő a Lean módszertan szerinti gyártási célok teljesítését
  • Az átfogó minőségbiztosítás a teljes vállalat számára jelentős előrelépést ígér a termelékenység és a költségcsökkentés terén
  • A termékélettartam-kezelési (PLM) megoldás a folyamat- és termékelőzmények központi tudásbázisaként működik, elősegítve a láthatóságot, az integrációt és az adatcserét a termékekkel dolgozó összes vállalati felhasználó körében.
  • Integráció a 2D CAD, 3D CAD, E-CAD és villamossági CAD szoftverekkel
  • Teljes körű keretrendszer a jogszabályi követelmények és az iparági szabványok – például a RoHS, WEEE, ISO, autóipari (TS), légijármű-gyártási (AS) és FDA (21CFR11) előírások – teljesítéséhez
  • A garanciális kérdésekhez, auditálási eredményekhez, jóváhagyási dokumentációkhoz kapcsolódó pénzügyi folyamatok kezelése, a Sarbanes-Oxley- és a TREAD-törvényeknek való megfelelőség érdekében

  Az Epicor elektronikai és csúcstechnológiai területet célzó vállalatirányítási (ERP) szoftverének használatával összekapcsolhatók az ellátási láncot alkotó kereskedelmi partnerek, folyamatok és rendszerek. Eltávolíthatóak a hozzáadott értéket nem képviselő folyamatok, valamint a kisebb költségekre és gyorsabb szállításra vonatkozó ügyféligényekkel összhangban szinkronba hozhatók a vállalaton belüli és a vállalaton kívüli folyamatok. Hadd segítse az Epicor a kitűzött célok túlteljesítésében!

  Kérdései vannak az elektronikai és a csúcstechnológiai iparágnak szóló ERP-megoldásainkkal kapcsolatban? Beszéljen szakértőnkkel, vagy küldjön e-mailt.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »