• Gépjárműgyártás

 • Az ügyfelek hatékony és folyamatosan változó igényeik megfelelő kiszolgálásához elengedhetetlen a tökéletesen rugalmas IT infrastruktúra. Több, mint 20 év tapasztalatra építve, 9000 elégedett középvállalat kiszolgálása után az Epicor® tudja, hogy cégének olyan ügyviteli rendszerre van szüksége, amelynek beindítása, más szoftverekkel való integrációja és használata is egyszerű és gyors.

  A megoldás az Epicor szolgáltatás-orientált architektúrája (SOA) valamint a Microsoft® .NET felhasználói felületének tökéletes kombinációja.

  Az Epicor Automotive alkalmazása egy olyan globális ERP szoftver megoldás, mely kimondottan az autóiparban tevékenykedő gyártó- és szolgáltató cégek profiljára készült. A megoldás messze meghaladja az általános ERP megoldásokat azzal, hogy egyidejűleg támogatja a pénzügyi, termelési és ellátásilánc eszközök, valamint az ügyfélmenedzsment kezelését. A SOA lehetővé teszi azt is, hogy mindez egyszerűen, a megszokott Microsoft alkalmazásokon keresztül legyen elérhető és kezelhető a felhasználók számára. Az integrációhoz szükséges eszközök az Epicor Productivity Pyramid komponensei.

  Az Ön üzleti igényeire szabott megoldások:

  • Tárolható munkafolyamatok és jelentés formátumok az EDI szabvány segítségével, valamint ASN információk követése az ügyfelekkel való kommunikációban.
  • Könnyen átlátható stratégiák bevezetésével csökkenthető a potenciális ügyfelek elérésének ideje és javítható a rossz megközelítés aránya.
  • Felülmúlhatatlan projektmenedzsment képességekkel rendelkező megoldások
  • Teljes átláthatóság a gyártástól egészen a végfelhasználóig terjedő folyamatban

  A díjnyertes integrált alkalmazásokat tartalmazó Epicor Automotive egy olyan fejlett üzleti szoftvermegoldás amely biztosítja azt a szükséges rugalmasságot és következetességet, amellyel az optimális erőforrás kihasználás mellett növelhető cége jövedelmezősége.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »