• ERP szoftver: légijármű-gyártási és honvédelmi megoldások

 • Az Epicor® számára világos, hogy Önöknek légijármű- és honvédelmi ipari (A&D) gyártóként napi szinten kell újabb és újabb kihívások sorát meghatározniuk, megvizsgálniuk, majd reagálniuk rájuk. A légi- és védelmi ipari ágazatokban a változás alaptétel, a vállalkozást a helyi és globális versenytársak közül kiemelő eszközökkel történő változáskezelés pedig alapvető fontosságú.

  Az Epicor for Aerospace and Defense a légijármű- és honvédelmi ipar számára termékeket és szolgáltatásokat szállító gyártószervezetek számára tervezett globális vállalatirányítási (ERP) és légijármű-gyártási szoftvermegoldás. Ez a megoldás a túlmutat a vállalati erőforrás-tervezés szokványos funkcióin, termékmenedzsment-, projektmenedzsment, ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM), ellátásilánc-kezelési és további szolgáltatásokat is nyújt, amelyeket átfogó pénzügyi menedzsment szolgáltatások egészítenek ki ebben az egyre nagyobb mértékben szabályozott szektorban.

  Légijármű- és honvédelmi gyártási szoftver

  • A termékekre vonatkozó szigorú irányelvek teljesítése robusztus termékadat-menedzsment megoldások útján
  • Az átfutási idők és a selejt csökkentése a Lean stratégiák bevezetése útján
  • A jogszabályi követelmények betartásának automatikus folyamatának kialakítása és az ISO/AS9001 szabvány követelményeinek teljesítése az Epicor átfogó minőségbiztosítási megoldásának segítségével
  • A légijármű-gyártási szoftver segítségével kiváló ajánlatkészítési funkciók segíthetik a becslések pontosságát
  • Az ajánlatok kezelése és a költségek felügyelete projektszinten valósítható meg az új szerződések megszerzése és terv szerinti teljesítése érdekében
  • Az Epicor az Önökéhez hasonló cégek számára tervezett, átfogó és teljes körű légijármű-gyártási és légvédelmi szoftvere segítségével fokozható a láthatóság

  Az Epicor for Aerospace and Defense szoftver díjnyertes integrált alkalmazásaival nagy teljesítményű üzleti megoldás, amely a legfontosabb erőforrások optimalizálásán keresztül biztosítja a vállalat nyereséges növekedéséhez szükséges rugalmasságot és méretezhetőséget.

  Kérdései vannak légijármű-gyártási és honvédelmi szoftvermegoldásainkkal kapcsolatban? Beszéljen szakértőnkkel, vagy küldjön e-mailt.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »