• Az Epicor és a fogyasztási javakat előállító vállalkozások

 • A fogyasztási javak előállításával foglalkozó ágazat az üzleti élet számos tradicionális ágazatával kerül kapcsolatba, miközben a megfelelő mennyiségű áru kiskereskedőkhöz történő leszállítását igyekszik biztosítani. Ön akár csomagolt termékek (köztük romlandó áru), akár tartós fogyasztási cikkek (háztartási gépek, szórakoztató elektronika, sporteszközök stb.) előállításával foglalkozik, pontosan tudja, hogy az idő pénz, és a gyorsan változó trendek miatt a termékek nem időzhetnek sokáig a polcon. Olyan technológiai megoldásra van szüksége, melynek segítségével eredményesen tud megbirkózni ágazatának mindennapi kihívásaival.

  Az Epicor® for Consumer Goods túlmegy a hagyományos vállalati erőforrástervezés (ERP) keretein, és azt egyebek mellett olyan funkciókkal egészíti ki, mint a pénzügyi menedzsment, a termékmenedzsment, az ügyfélkapcsolat-kezelés (CRM) és az ellátásilánc-menedzsment (SCM). Az Epicor for Consumer Goods megoldás segítségével Ön növelheti a termelés hatékonyságát, rugalmasságát és a folyamatok láthatóságát, ami hatékonyabb üzletvitelt eredményez.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  • Használja ki a beépített előrejelző eszköz előnyeit.
  • Racionalizálja a szállítási menedzsmentet, és nyújtson jól működő támogatást a nemzetközi termékeknek, szállítóknak és dokumentációnak is.
  • Rugalmas árképzési és diszkont opciók, melyek külső árképző motorokba is integrálhatók.
  • Fokozza a raktárkészlet-kezelés hatékonyságát a vonalkódkezelő funkció használatával.
  • Integrált átfutásiidő-menedzsment és „rendelkezésre álló mennyiség” funkció.

  Akár helyi, akár regionális vagy nemzetközi tevékenységet folytat, a rugalmas és skálázható Epicor for Consumer Goods a vállalat erőforrásainak optimalizálásán keresztül növeli nyereségességét.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »