• Gyógyszergyártás, vegyipar és kapcsolódó termékek

 • A gyógyszergyártás, a vegyipar és a kapcsolódó termékek ágazatában tevékenykedő vállalkozásoknak egyrészt hatékonyan kell irányítaniuk napi szintű működésüket, másrészt viszont időről időre stratégiai döntéseket kell hozniuk, meg kell felelniük a különböző előírásoknak, és meg kell küzdeniük azzal a kihívással is, amelyet az ágazat globalizálódása jelent. A különböző részterületek, mint a gyógyszergyártás, biotechnológia, vegyszergyártás, festék- és ragasztógyártás, kozmetikai ipar, növényvédelem, élelmiszeripar területén egyaránt fontos a működési költségek csökkentése, valamint az ügyfélkapcsolatok és a megrendelések teljesítési színvonalának javítása.

  Az Ön üzleti igényeihez szabott megoldások

  Az Epicor® teljes mértékben integrált vállalati erőforrástervező (ERP) és anyagszükséglet-tervező (MRP) megoldása minimalizálja a duplikátumokat, valamint az adategyeztetés és az integrációs projektek szükségességét. Az Epicor megoldásának segítségével egyetlen ponton keresztül minden értékesítéssel kapcsolatos adathoz, gyártással kapcsolatos információhoz, értékesítési nyilvántartáshoz és a minőségbiztosítással kapcsolatos dokumentációhoz hozzáférhet.

  Az Epicor a gyógyszeripar, a vegyipar és a kapcsolódó termékek ágazatában tevékenykedő ügyfeleivel szoros együttműködésben azonosította az alábbi területeket, melyek az érvényben lévő szabályozások és előírások miatt fokozott odafigyelést igényelnek:

  • Minőségellenőrzés
  • Mintakövethetőség
  • Visszahívási eljárások
  • Tárolókezelés
  • Biztonsági és átvilágítási naplók

  Ezek a funkciók beágyazásra kerültek az Epicor megoldásába, és az Epicor díjnyertes platformjára épülve nyújtanak ágazatspecifikus támogatást.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »