• Szoftverfrissítés az ügyfelek számára

 • A gazdaság nem statikus – töretlen dinamikával változik. Az innováció, a konkurencia nyomása és a megrendelők elvárásai arra késztetik az Önéhez hasonló szervezeteket, hogy együtt fejlődjenek a piaccal, új lehetőségekre és növekedésre nyitva ezzel kaput. A vállalatirányítási szoftverek naprakészségének megőrzése segíthet cégének abban, hogy megfeleljen ezeknek a kihívásoknak, és kihasználja az új lehetőségeket.

  Az Epicor ezentúl is a sokoldalú globális funkciók és az agilis technológia jövőorientált együttesével törekszik a bonyolultság kiküszöbölésére, hogy a szoftverek könnyebben használhatók legyenek, jobban segítsék a közös munkát, és javuljon a reakciókészségük.

  Frissítési megoldások – Egy zökkenőmentes, kiszámított lépés előre

  Az Epicor célja, hogy ügyfelei egyszerűen, tájékozottan, és ami a legfontosabb, a saját egyedi igényeiknek megfelelő időpontban és módon térhessenek át az Epicor megoldásainak következő generációjára.

  Amikor cége fontolgatni kezdi hardvereszközeinek, szoftvereinek, illetve technológiáinak továbbfejlesztését, vegye igénybe az Epicor szakértőinek segítségét! Az ügyfelek választhatják a teljes frissítési csomagot, az eseti szolgáltatásokat vagy a technikai konzultációt, azok a cégek pedig, amelyek az önálló továbbfejlesztés mellett döntenek, a projekttervezés korai fázisához kérhetnek tanácsokat. Szakértőink készen állnak, hogy segítsenek megtenni ezeket a lépéseket, a felkészülés koordinációjától kezdve egészen az éles bevezetés támogatásáig.

  Érdeklődik a legújabb verzióra való áttérés iránt?

  További tájékoztatásért forduljon ügyfélmenedzseréhez, írjon e-mailt az info@epicor.com.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »