• Ügyfélportál

 • Az Epicor® ügyfél- és partnerportálján, az EpicWeb-en keresztül, kiváló eszközöket és további karbantartáshoz szükséges forrásokat kínál ügyfeleinek és partnereinek. A részletes dokumentációkért, képzési programokért, a legtöbb termékhez kötődő online chatszobákhoz való hozzáférésért, azonnali termékfrissítésekért és szolgáltatásokért, valamint világos és pontos információkért látogassa meg online támogatási és információs központunkat.

  Támogatás és fórumok

  Fórumainkon gyorsan megtalálhatja az Epicor termékekkel kapcsolatos aktuális információkat. A támogatási felület javításkezelő rendszert, kibővített keresési funkciókat, egyedi EpicWeb beállítási funkciókat, közösségi portált, kérések módosítására alkalmas felhasználói környezetet és a legtöbb termékhez online fórumokat kínál.

  Források

  Iratkozzon fel az EpicWeb EpicAlerts hírlevelére, ha a soron következő eseményekről és audio- és videotartalmakról részletesebb információkat szeretne kapni. Tekintse meg legfrissebb termékismertetőket és látogassa meg a termékfrissítéseket és termékmigrációkat kínáló központunkat. Összegyűjtött forrásanyagainkkal üzleti vállalkozása mindig naprakész lehet. Javítsa vállalkozása üzleti folyamatait és alkalmazza a legújabb technológiai fejlesztéseket és funkciókat.

  Az EpicWeb weboldalán naponta talál friss híreket, amelyekben valós idejű információkat olvashat, amelyek segítik Önt, hogy a vállalkozásából a lehető legtöbbet hozza ki.

 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »