• Az Epicor Software Corporation-ről röviden

   

  Alapítás éve  

  1972

  Székhely  

  804 Las Cimas Parkway
  Austin, TX 78746
  USA

  Telefon  

  +1.512.328.2300 or +1.800.999.1809

  Webhely  

  Tulajdonlás  

  Magántulajdonban

  Bevételek  

  0.9 milliárd USD
   

  Alkalmazottak  

  3,900

  Kirendeltségek  

  Bővítse üzletét az Epicorral

   

  Az Epicor® Sotfware Corporation iparág-specifikus üzleti szoftvert kínál, a gyártásban, forgalmazásban, kiskereskedelemben vagy a szolgáltatások terén működő szervezeteknek.  Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezünk ügyfeleink egyedi üzleti folyamatairól és operatív igényeiről, és ezek mind beépítésre kerültek a megoldásokba - a felhőbe, helyben vagy távol tárolva.

  Jelenleg világszerte 150 országban több, mint 20000 ügyfél bízik a szakértelmünkben és megoldásainkban, a teljesítmény és a nyereségesség javítása érdekében. Az Epicor világszerte a növekedés motorja, az olyan megoldásokkal, mint:

  • Az Epicor vállalatirányítási rendszer (ERP)             
  • Humánerőforrás menedzsment (HCM)
  • Pénzügyi menedzsment
  • Gyártásirányítási rendszerek (MES)
  • Ellátásilánc menedzsment (SCM)

   

  Az Epicor szoftverek globális méretben működnek, meggyőző előnyökkel az Önéhez hasonló cégek számára. Az iparágának alapos ismerete révén, az Epicor megoldásai elősegítik a növekedést, miközben kezelik a komplexitást és növelik a hatékonyságot. Az eredmény egy erőteljes megoldás, ami erőforrásokat szabadít fel, hogy megtörténjen a növekedés. További információkért lépjen kapcsolatba az Epicorral, vagy keresse fel weboldalunkat!   

  Globális szolgáltatás és támogatás

  Az Epicor az egész világot behálózó, több mint 2400 lelkes munkatárssal működő irodái Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és a Csendes-óceáni térségben nyújtják szolgáltatásaikat. Egységes, a hét minden napján 24 órában működő globális szolgáltatási és támogatási infrastruktúránk több mint 20 000 ügyfélnek nyújt segítséget a világ 150 országában, több mint 30 nyelven. Az Epicor támogatási központokat működtet a működési területét jelentő összes főbb térségben, emellett az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban és Oroszországban üzemelnek fejlesztőközpontjaink is – ez segíti elő, hogy ügyfeleink csakis a legkiválóbb minőségű termékekhez és szolgáltatásokhoz juthatnak hozzá.

  Az Epicor a középpiaci kategóriában szerzett páratlan tapasztalataira építve egy nagy mértékben strukturált bevezetési módszertant alakított ki, ez a Signature. A már több ezer projektben, és több száz tanácsadó munkája során bevált Signature módszertan lehetővé teszi a számunkra, hogy kiszámítható módon hatékony, jól menedzselt rendszerbevezetéseket végezzünk a világ különböző részein található ügyfeleinknél.

  Disztribúciós csatornák

  Az Epicor termékeinek értékesítése hibrid jellegű disztribúciós csatornán keresztül történik, amely kifejezetten a középvállalatok egyéni igényeinek megfelelően van kialakítva, és nemzetközi szinten több mint 300 szerződött partnerrel működik. Az Epicor megoldásait globális szinten a közvetlen értékesítési képviseletekből és a hozzáadott értéket létrehozó viszonteladókból egyszerre álló rendszer értékesíti.

  Megoldásszállítók

  Az Epicor több mint 60 független szoftvergyártóból álló globális hálózatán keresztül kínál kiegészítő termékeket megoldásaihoz. Az Epicor megoldásszállítói a zökkenőmentesen integrálható alkalmazások és alkalmazásbővítmények széles skálájával átfogó és bevált megoldások használatát teszik lehetővé az Epicor ügyfelei számára.

   


 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »