• Az Epicor vállalati szoftvermegoldásai

  Az Epicor® innovatív szolgáltatásorientált architektúrájú (SOA) és webszolgáltatásos technológiákat alkalmaz, így teljes körű, iparág-specifikus termelésirányítási, disztribúciós, szolgáltatási, kiskereskedelmi és vendéglátó-ipari üzleti szoftvermegoldásokat szállít, amelyekkel a cégek fokozhatják hatékonyságukat, javíthatják teljesítményüket, és versenyelőnyre tehetnek szert.

  Mindenre kiterjedő vállalati szoftverek

  Az Epicor szoftvermegoldásai biztosítják azt az átméretezhetőséget és rugalmasságot, amelyek szükségesek a mai üzleti kihívások kezeléséhez, ugyanakkor még nagyobb jövőbeli sikerekre adnak módot. Az Epicor teljes, egyetlen szállítótól számon kérhető üzleti szoftvereinek választéka gyorsítja a megtérülést, és csökkenti a birtoklási összköltséget. Az Epicor teljes körű portfóliót kínál vállalati szoftvermegoldásokból, amelyek biztosítják a napjaink üzleti követelményeinek és lehetőségeinek való megfeleléshez szükséges rugalmasságot, egyúttal páratlan sikerre teszik képessé a vállalatot. Ha olyan Epicor megoldást vezet be, amely az Epicor True SOA™ architektúrára és a Microsoft .NET-keretrendszerre épül, kiváló beruházást hajt végre – rövid és hosszú távon egyaránt.

  Vállalatiszoftver-keretrendszer a jövőre

  Ha olyan Epicor vállalatiszoftver-megoldást vezet be, amely az Epicor True SOA™ architektúrára és a Microsoft .NET-keretrendszerre épül, kiváló beruházást hajt végre – rövid és hosszú távon egyaránt. Az Epicor szoftvermegoldásaiban kiemelt szerepet kap a bevezetés, az integráció és a támogatás költségének és összetettségének minimalizálása azáltal, hogy az alkalmazottak az üzleti folyamatokra és a bevált gyakorlatra koncentrálhatnak a technológia helyett. Olyan üzleti alkalmazásokat szállítunk, amelyek szolgáltatásként vezethetők be és felügyelhetők (tehát bárhová, bármilyen eszközre egyszerűen telepíthetők), így alacsony birtoklási összköltséget (TCO) és gyors megtérülést (ROI) biztosítunk, ezek pedig növelik az árbevételt és a nyereséget, végső soron pedig piacvezető szerephez segítenek.

  Kapcsolódó anyagok

  Kattintson ide az Epicor ERP virtuális bemutatójának megtekintéséhez
 • Az Epicor megoldásai a kiválóságra törekvő globális vállalatok egyedi, operatív szükségletei köré épülnek. Az ügyfeleink jobban tudják kezelni a komplex feladatokat, és lehetőségük van a fejlődésre összpontosítani.

  Beszéljen egy szakértővel »