• Varastonhallinta

 • Epicorin® toimitusketjunhallintaratkaisut (SCM) ovat perinteisiä ERP-järjestelmiä kehittyneempiä ja tarjoavat täysin integroidut WMS-ominaisuudet (Warehouse Management System), jollaisia on tähän asti ollut vain juuri tähän tarkoitukseen tehdyissä yksittäisissä WMS-järjestelmissä. Epicorin WMS-ratkaisut, jotka on suunniteltu perinteisen varastonhallinnan lisäksi myös tilausten täyttäjille, tarjoavat täydellisen logistiikan ja SCM-toimintojen hallinnan ja näkyvyyden.

  Ratkaisuja liiketoiminnan tavoitteisiin

  Epicor WMS-ohjelmistossa on kattavat varastonhallintaominaisuudet, kuten:

  • Täydellinen varastonhallinta ja valvonta, säiliöiden ja pakkausten määrittely, tehtävien ja kuormien hallinta sekä interaktiivinen, reaaliaikainen toimintojen ja kulutuksen hallinta
  • Monikanavainen tilaustenkäsittely, jossa on automaattinen EDI:n, pakkauksen ja tuotteiden konfigurointi
  • Kaksisuuntainen sarjajäljitys, poiminnan suunnittelu, yhdistetty poiminta, tilausten pakkaus, cross-docking, pahvilaatikkopakkaus, RFID-merkinnät ja lastiluettelointi

  Epicor WMS tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun varastointiin sekä toimitusketjun hallintaan ja toteutukseen. Ilman välissä olevaa mustaa laatikkoa, väliohjelmia tai ylläpidettäviä käyttöliittymiä Epicor WMS on tehokas ratkaisu kaikkiin tilauksen täyttöön liittyviin aspekteihin, varastointiin ja jakelutarpeisiin.

 • Epicor-ratkaisut on suunniteltu kunkin alan yksilöllisiin toiminnallisiin vaatimuksiin, ja ne ovat saatavilla pilvipalveluna, hallinnoituna palveluna tai paikan päällä. Asiakkaat pystyvät paremmin hallitsemaan monimutkaisia kokonaisuuksia ja keskittymään olennaisimpiin kasvua tuottaviin toimiin.

  Ota yhteyttä asiantuntijaan »