• Tuotannonhallinta

 • Epicorin® ohjelmistoratkaisut tarjoavat helppokäyttöiset tuotannonhallintaominaisuudet, jotka on suunniteltu kehityshaluisille valmistusyrityksille. Epicor tietää, että monien valmistajien liiketoiminta on monimutkaista eikä se ole kategorisoitavissa - usein yritykset valmistavat monimutkaisia tuotteita yksinkertaisempien, toistuvien tuotteiden rinnalla. Niinpä nämä yritykset tarvitsevat poikkeuksellisen joustavia ja monipuolisia ohjelmistoja erilaisten valmistustapojen, kuten tilauspohjaisen tuotannon (MTO), tilauspohjaisen konfiguroinnin (CTO), asiakaskohtaisia tuotteita valmistavan tilauspohjaisen tuotannon (ETO) ja varastopohjaisen tuotannon (MTS) yhdistämiseen.

  Learn about Lautex’s success with Epicor ERP

  Lautex’s Production Chains Run Smoother with Epicor

  Lue lisää
  Get Set for Growth with Epicor

  Get Set for Growth with Epicor

  Lue lisää
  Epicor ERP Virtual Tour

  Epicor ERP
  Virtual Tour

  Ratkaisuja liiketoiminnan tavoitteisiin

  Olipa valmistustoiminta sitten MTO-, CTO-, ETO- tai vain MTS-tyyppistä, ohjelmistoratkaisujamme täydentää kattava valikoima toimitusketjun hallinta-, toteutus-, sekä jakeluominaisuuksia - kaikki yhdessä paketissa. Kuten odottaa saattaa, Epicorin ohjelmistoratkaisuihin sisältyy laajentunut laadunvalvonta, tuotteen elinkaaren hallinta (PLM) ja perustietojen hallinta (MDM), jotka vastaavat kaikkiin tuotannonhallintatarpeisiin.

  Epicorin palvelulähtöisen arkkitehtuurin (SOA) avulla rakennetut ohjelmistoratkaisut mahdollistavat jatkuvat suoritusaloitteet, reaaliaikaiset yhteydet ja intuitiivisen liiketoimintatiedon hallinnan työpajasta aina toimitusketjukumppaneihin asti. Siten liiketoiminta on paljon joustavampaa täydelliseen asiakaspalveluun pyrittäessä. Skaalattava, joustava, konfiguroitava - luota tuotannonhallinta Epicorin käsiin ja vie valmistuksesi huipulle.

 • Epicor-ratkaisut on suunniteltu kunkin alan yksilöllisiin toiminnallisiin vaatimuksiin, ja ne ovat saatavilla pilvipalveluna, hallinnoituna palveluna tai paikan päällä. Asiakkaat pystyvät paremmin hallitsemaan monimutkaisia kokonaisuuksia ja keskittymään olennaisimpiin kasvua tuottaviin toimiin.

  Ota yhteyttä asiantuntijaan »