• Monikansallisten yritysten ERP-järjestelmät

    Monikansallinen organisaatio tarvitsee tuekseen globaalin yhteistyökumppanin, joka ymmärtää paikallisen liiketoiminnan tarpeet. Epicor® merkitsee yrityksille globaalia yhteistyökumppanuutta. Se tarjoaa hallintoratkaisuja, joilla maksimoidaan yrityksen pääoman tuotto. Epicor vastaa tuotteistaan ja tukee suoraan kaikkia ratkaisujaan - yritysten ei tarvitse miettiä, keneen ottaa yhteyttä siinä vaiheessa, kun toimintoja halutaan parantaa.

    Ratkaisuja liiketoiminnan tavoitteisiin

    Työskenneltyämme vuosia yritysasiakkaidemme ja toimialakohtaisten kohderyhmiemme kanssa olemme oppineet, että jokainen organisaatio on erilainen. Maailmanlaajuiset konsulttiryhmämme kehittävät konfiguroitavia ratkaisujamme, jotta ne vastaisivat juuri teidän yrityksenne tarpeisiin, ja tekevät niistä samalla selkeämpiä.  He kertovat mielellään keskitetyistä ja hajautetuista kehitysmalleista tai maailmanlaajuisesti standardoitujen prosessien aiheuttamista kustannussäästöistä. Mikäli yrityksellänne on ostoitoimintaa esimerkiksi Latinalaisessa Amerikassa tai Aasiassa, kannattaa olla yhteydessä konsultointiimme. Pystymme harmonisoimaan toiminnot yllättävän nopeasti. Jos taas kansainvälisestä toimintayksiköstä luopuminen on ajankohtaista, voimme tarjota nopeasti kustannustehokkaan ratkaisun myyntiin.

    Yli 150 maassa ja yli 30 kielellä toimiva Epicor on oikea monikansallisten ratkaisujen tarjoaja monikansalliselle yritykselle. Maailmanlaajuisessa tukihenkilöstössämme työskentelee yli 400 ihmistä 15 eri toimipisteessä, joista saa tukipalvelua tarvittaessa 24/7. Tukihenkilöstö puhuu 22 eri kieltä - mukaan lukien suomen- ja ruotsin kielet. Tiimimme kertoo mielellään, kuinka ratkaisumme voivat auttaa selvittämään venäläiset ‘Red Storno' -liiketoimet tai Kiinan ‘Golden Tax' -järjestelmät. Tiimimme voi myös selittää, miksi ennakonpidätys toimii Israelissa eri tavalla kuin Egyptissä tai miten ratkaisumme automatisoivat Brasilian, Intian tai Kanadan verojärjestelmät.

  • Kysy Epicorin asiantuntijalta


  • Aiheeseen liittyvät dokumentit