• Toiminnanohjaus

  ERP-ratkaisut

 • Epicor® auttaa yrityksiä selviytymään muuttuvista ja haastavista markkinatilanteista uusimmalla toiminnanohjausjärjestelmällään (ERP). Epicorin uusi toiminnanohjausjärjestelmä Epicor ERP vastaa modernin käyttäjän tarpeisiin. Epicor ERP on globaali järjestelmä, joka tuo käyttäjälleen joustavuutta ja nopeampaa reagointikykyä sekä vaadittua valinnanvapautta useiden eri käyttömahdollisuuksien avulla. Lue ratkaisusta lisää.

  Epicor ERP on käytettävissä niin paikan päällä, ulkoistettuna palveluna tai pilvipalveluna (SaaS). Ohjelmisto perustuu100% Microsoftin teknologiaan.

  Epicor ERP tarjoaa modulaarisen lähestymistavan toiminnanohjaukseen keskittyen kustannusten minimointiin, prosessien virtaviivaistamiseen ja asiakassuhteiden parantamiseen läpi koko yrityksen – kaikki nämä ovat pääprioriteetteja mille tahansa yritykselle, joka tähtää jatkuvaan kasvuun.


  Epicor Toiminnanohjaus - Epicor Finland

  Toiminnanohjausjärjestelmä

  Epicor ERP on integroitu toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) , joka sisältää ratkaisut muun muassa asiakashallintaan (CRM), tuotannonohjaukseen, toimitusketjun hallintaan (SCM) ja henkilöstöhallintaan (HCM). Järjestelmä hyödyntää modernia web-pohjaista teknologiaa ja siihen sisältyy eri toimialojen vaatimia ominaisuuksia valmistavasta teollisuudesta jakelu –ja palvelualoihin. Lue lisää

     

  ERP

  Epicorin toiminnanohjausjärjestelmä on erittäin joustava ja skaalautuva ERP-ratkaisu, joka voidaan ottaa käyttöön jokaiselle yritykselle parhaiten sopivalla tavalla sen resursseista, budjetista ja toiminnallisista tarpeista riippuen – paikan päällä, ulkoistettuna palveluna tai pilvipalveluna.

  Learn More About our Epicor ERP Solutions

  Toiminnanohjausjärjestelmä

  Jos yrityksellänne on globaaleja toimintoja – toimintaa on esimerkiksi yhden tai useamman ulkomailla olevan tytäryhtiön kautta, tai toimitte kansainvälisenä kauppakumppanina – tarvitsee se paikallisia toiminnallisuuksia, jotta toimintaa voidaan harjoittaa mutkattomasti missä maassa tahansa.

  Epicorin uuden sukupolven ERP-järjestelmä edustaa uusinta teknologiaa – se on rakennettu alusta asti vastaamaan maailman suurimpien markkinoiden tarpeisiin globaaliin liiketoimintaan sopeutuvan arkkitehtuurin ansiosta. Epicorin ratkaisuja käytetään yli 150 maassa ja ne ovat saatavilla yli 30 eri kielellä.

 • Napsauta tätä, ja tutustu Epicorin virtuaaliseen toiminnanohjauksen esittelyyn

  Napsauta tätä, ja tutustu Epicorin virtuaaliseen toiminnanohjauksen esittelyyn


 • Tutustu koko ohjelmistotarjontaamme 


  Asiakkaamme voivat kirjautua sisään EpicWeb –asiakasportaaliin päästäkseen käsiksi virtuaaliesittelyyn, sekä upgrade- ja migration –keskuksiin.

 • Epicor-ratkaisut on suunniteltu kunkin alan yksilöllisiin toiminnallisiin vaatimuksiin, ja ne ovat saatavilla pilvipalveluna, hallinnoituna palveluna tai paikan päällä. Asiakkaat pystyvät paremmin hallitsemaan monimutkaisia kokonaisuuksia ja keskittymään olennaisimpiin kasvua tuottaviin toimiin.

  Ota yhteyttä asiantuntijaan »