• Ohjelmistoratkaisu sähköiseen kaupankäyntiin

  Liiketoimintaa vastaava, kattava sähköisen kaupankäynnin sovellus

  Kilpailukykyiset valmistus- ja jakelualoilla toimivat yritykset vaativat sähköisen kaupankäynnin ohjelmistolta paljon enemmän kuin liiketoimintatapahtumien pelkkää nopeaa ja tehokasta käsittelyä. Epicor® Commerce -ohjelmiston avulla voidaan hallinnoida asiakastietoja, hyödykkeitä, varastoa ja tilaushistoriaa, eli lähes koko tilauksen elinkaarta. Epicorin sähköisen kaupankäynnin ohjelmistoratkaisun ja Epicor-toiminnanohjausratkaisun avulla voidaan hallinnoida tehokkaasti koko asiakastoimitusta.

  Epicorin sähköisen kaupankäynnin sovelluksen avulla voidaan lisätä näkyvyyttä Internetissä ja edistää uutta liiketoimintaa sekä nykyisten asiakkaiden että uusien ja vielä hyödyntämättömien liiketoimintamahdollisuuksien ja myyntikanavien ansiosta. Epicor Commerce-ohjelmiston avulla yritys voi helposti tarjota intuitiivisen ja räätälöidyn sähköistä kaupankäyntiä koskevan ostokokemuksen. Vaikka monet yritykset tarjoavatkin sähköisen kaupankäynnin ohjelmistoja, vain hyvin harvat niistä pystyvät takaamaan Epicor Commerce -ohjelmiston kaltaisia lisäarvoja ja tuloksia.

  Enää ei tarvita kahta erillistä järjestelmää tukku- ja asiakastilausten hyväksymiseen. Epicorin yritysten sähköisen kaupankäynnin ohjelmistoratkaisut poistavat turhat tietokannat, joita löytyy useimmista toiminnanohjauksen sähköisen kaupankäynnin ohjelmistoista. Tuotetiedot, hinnoittelu, asiakkaat ja varastotasot näkyvät suoraan tuotannon toiminnanohjaustietokannassa. Tilaukset voidaan jättää ja käsitellä välittömästi, joten asiakkaat voivat tehdä ostoksia pankki- tai luottokortilla.

  Paikan päällä tai hosting-palveluna

  Epicor tarjoaa paikan päällä tapahtuvaa käyttöönottoa koskevia vaihtoehtoja, joilla voidaan lisätä toiminnan joustavuutta, kun turvattuun toimintoon pääsee muista tietokoneista. Sähköisen kaupankäynnin sovelluksen päivityksiä voidaan hallinnoida erityisten tarpeiden mukaan. Epicorin joustavat käyttöönottovaihtoehdot sisältävät hosting-palvelun, jossa Epicor vastaa kaikista toiminnoista ja/tai huollosta, sekä palomuurilla suojatun paikan päällä tapahtuvan palvelun sisäisellä Internet-palvelimella tai ISP:n kanssa.

  Epicorin sähköisen kaupankäynnin hallintakonsoli

  Epicorin sähköisen kaupankäynnin ratkaisu tarjoaa kattavan kehyksen ja välineistön, joiden tarkoituksena on helposti ja tehokkaasti hallinnoida yrityksen sähköisen kaupankäynnin ohjelmiston jokapäiväisiä toimintoja. Epicorin sähköisen kaupankäynnin hallintakonsolin ansiosta sivuston järjestelmänvalvoja voi valvoa käyttäjiä, tuotteita, tilauksia, sisältöä ja asiakirjoja. Järjestelmänvalvoja voi myös helposti luoda Internet-sivustoille uusia sivuja. Välineistö on suunniteltu siten, että se vaihtaa sisältöön, ja Internet-sivusto voidaan luoda ilman ohjelmoijan tai graafisen suunnittelijan apua.

 • Kysy Epicorin asiantuntijalta


 • Aiheeseen liittyvät dokumentit