• Asiantuntijapalvelut

  Epicorin® asiantuntijapalveluita ylläpitää yli 500 asiantuntevan, vakinaisen konsultin ryhmää, joiden kokemusta valmistuksen, jakelun, majoitus- ja ravitsemistoiminnan ja palvelujen toimialaratkaisuista tukee rekisteri onnistuneista toimituksista ympäri maailman. Asiantuntijapalvelijamme tarjoavat aluekohtaista tietotaitoa ja kansainvälistä näkemystä ja takaavat kouriintuntuvat tulokset asiakkaillemme kaikkialle maailmassa - keskittyen aina asiakkaan tuottoisaan kasvuun.

  Seuraavien palvelujen avulla Epicorin asiantuntijapalvelut tarjoavat kattavan palveluvalikoiman, joka on rakennettu pitkäaikaisten liiketoimintasuhteiden ja pitkäkantoisen menestyksen ympärille.

  Hyväksi havaittu Signature-toteutus

  Onnistuneet projektit perustuvat Signature-metodiin, joka on vakiintunut ja huippuunsa hiottu yli 20 vuoden aikana. Tuhansissa projekteissa satojen konsulttien toimesta kehitetyn, parannellun ja hyväksi todetun Signaturen avulla Epicor voi toimittaa tehokkaita ja hallittuja projekteja jokaiselle asiakkaalle, olivatpa he missä tahansa maailmassa. Tänä päivänä se tarkoittaa yli 140 maata.

  Signaturessa on kysymys kumppanuuden hoidosta asiakkaidemme kanssa, jotta voimme toimittaa onnistuneita toteutuksia. Sen avulla Epicor voi tarjota yhdenmukaisia, asiakaslähtöisiä toteutuksia, ja se tarjoaa tärkeän menestystekijän, keskinäisen vastuun, matkalla kohti onnistunutta projektia. Pitkälle strukturoituna, hyväksi havaittuna toteutusmetodina Signature ohjaa sinut ja yrityksesi viisiportaisen prosessin läpi, perusteellisesta liiketoiminnan vaatimusanalyysistä käyttövalmiiseen tuotteeseen, niin että yrityksesi voi nopeasti alkaa käyttää Epicor-ratkaisua jokapäiväisissä toiminnoissaan.

  Etäneuvontakeskus

  Monille Epicor-tuotteille on oma etäneuvontakeskus, joka tarjoaa kustannustehokkaat ja joustavat ratkaisu- ja täydennyspalvelut, jotka auttavat asiakkaita toteutuksissa. Yksityiskohtaisen Epicor Signature -menetelmään perustuvan projektisuunnitelman avulla asiakkaat ohjataan päivitysprosessin läpi – etänä, säästäen aikaa ja rahaa.

  Liiketoimintaprosessineuvonta

  Nopean toteutuksen ja käyttöönoton tuoman edun lisäksi Epicorin asiantuntijapalvelut voivat auttaa suuremman pääoman tuoton saavuttamisessa liiketoimintaprosessineuvonnan avulla. Oltuaan vuosia tekemisissä sinun kaltaistesi asiakkaiden kanssa neuvojamme ovat oppineet, kuinka ratkaisuistamme saa eniten irti ja millä käytännöillä saavutetaan parhaat tulokset. Epicor voi auttaa sinua prosessiesi arvioinnissa olipa kyse sitten analyysistä liiketoimintaprosessin uudelleensuunnittelua varten tai keskittymisestä jatkuvaan suorituksen parantamiseen.

  Järjestelmälaitteet ja konsultointi

  Asiantuntevat tekniset konsultit, joilla on yksityiskohtaiset tiedot sekä Epicor-ratkaisuista, että niiden vaatimista alustoista, voivat auttaa sinua infrastruktuurin, laitteiden koon ja jatkuvan kasvun suunnittelussa.

  Prosessi- ja järjestelmäarvio

  Tämän perusteellisen analyysin suorittavat seniorikonsultit, joilla on laaja tietämys toimialastasi ja Epicorin ratkaisuista. Se on viisiportainen prosessiarvio, jonka avulla asiakkaat voivat keskittää resurssinsa korkean tuottavuuden projekteihin, jotka vaikuttavat tulokseen ja alentavat käyttökustannuksia. Selkeä tehtäväaikataulu tarjoaa parhaan tavan saada projektit suoritettua nopeasti ja tehokkaasti.

  KPI-työpajat

  ”Menestyksen mittari” -työpaja ohjaa yritykset prosessiin, jossa saadaan tuore, puolueeton kuva liiketoimintaympäristöstä, ja muuttaa saadut tiedot mitattaviksi tavoitteiksi ja suorituskykyilmaisimiksi. Asiakkaat käyttävät näitä työpajoja ymmärtääkseen vahvuudet, heikkoudet, mahdollisuudet ja uhat. Lopputuloksena on vankka suunnitelma ja mitattavat tavoitteet, niin että parannusta tehdään juuri merkittävimmillä alueilla.

 • Kysy Epicorin asiantuntijalta


 • Aiheeseen liittyvät dokumentit