• Urheilu ja viihde

  Urheilun ja viihteen ja alalla toimivilla yrityksillä on vastassaan räjähdysmäisesti kasvava kilpailu asiakkaiden huomiosta ja lompakoista. Kun uusia teknologioita syntyy, myös asiakkaille ja faneille tarjolla olevat vaihtoehdot lisääntyvät. Samalla teknologia tarjoaa lupauksen uudenlaisista urheilu- ja viihde ”tuotteiden” jakelukeinoista.

  Kun tulopuolella tarvitaan niin paljon tarkkaavaisuutta ja luovuutta, urheilu- ja viihdeyritykset tarvitsevat luotettavia toimistojärjestelmiä, jotka toimivat moitteettomasti ja mahdollistavat toimintojen virtaviivaistamisen pitäen samalla kulut kurissa.

  Epicor® for Hospitality and Entertainment -ratkaisu vastaa monien urheilujoukkueiden ja viihdeareenojen tarpeeseen. Ratkaisun ytimessä on vahva pääkirja ja yhtä pystyvät muut tilikirjat. Näitä täydentävät lisämoduulit, jotka auttavat kohdentamisen, ostojen, budjetoinnin, työnkulun ja asiakirjahallinnon kaltaisten prosessien virtaviivaistamisessa.

  Budjetointi on erittäin tärkeä prosessi, joka on tehtävä yhteistyössä sekä tulo- että kulupuolen ihmisten kesken. Epicor for Hospitality and Entertainment -ratkaisun budjetointiominaisuudet eivät vain mahdollista yhteistyönä tehtävää budjetointia vaan tekevät siitä myös nopeampaa ja mahdollistavat jatkuvan suorituksen tarkkailun ja ennusteiden päivittämisen markkinaolosuhteiden muuttuessa.

  Epicor for Hospitality and Entertainment -ratkaisu palkittuine integroituine sovelluksineen on tehokas ja joustava liiketoimintajärjestelmä, joka on juuri sopiva yrityksille, jotka haluavat reagoida nopeasti, virtaviivaistaa toimintonsa ja maksimoida pääoman tuoton. Silloin käytettävissä on enemmän aikaa ja rahaa fanien pitämiseen tyytyväisinä.

 • Kysy Epicorin asiantuntijalta


 • Aiheeseen liittyvät dokumentit