• Epicor-vähittäismyyntiohjelmistoratkaisut®

  Epicor|CRS:n ja NSB:n yhdistettyjen vahvuuksien ansiosta Epicor voi tarjota alan kattavimman vähittäismyyntiohjelmiston. Epicor tarjoaa alansa huipputekniikkaa palvelemiemme vähittäismyyjien tuottavuuden, kasvun ja kilpailukyvyn tehostamiseksi. Menestyksemme perustuu sitoumukseen toimittaa alan korkealaatuisimpia ohjelmistoja, palveluja ja laitteistoja.

  Vähittäismyyjät pyrkivät nykyisillä globaaleilla vähittäismyyntimarkkinoilla löytämään ratkaisuja ostokokemuksen uudistamiseksi ja kilpailukykynsä vahvistamiseksi. Olit sitten erityis- tai yleishyödykkeiden vähittäismyyjä, voi olla työlästä vastata monien myyntikanavien hallinnointia, ostokokemuksen parantamista, oikeiden tavaravalikoimien saamista, yritysjärjestelmien integroimista ja samalla tuottavuuden tehostamista koskeviin haasteisiin. Tarvitset vähittäismyyntijärjestelmän, jonka avulla voit integroida yrityksesi toiminnot ja saada välineet yritystoimintasi kasvattamiseen.

  Ratkaisuna on Epicor-vähittäismyyntiohjelmisto.

  Epicor-vähittäismyyntiohjelmisto

  Epicor-vähittäismyyntiohjelmisto koostuu integroiduista vähittäismyyntiohjelmistoratkaisuista, joiden tarkoituksena on hallinnoida moniväyläistä globaalia yritystä tehokkaasti ja kannattavasti painottaen samalla asiakkaan saumattoman ostokokemuksen saavuttamista. Epicor on auttanut jo monia vähittäismyyjiä soveltamaan menestyksekkäästi kokonaisratkaisujamme myyntikanavien, tilausten hallinnan, varaston ja muiden toimintojen integroimiseksi, jotta ne saavat oikeaa tietoa oikeaan aikaan.

  Johtaville vähittäismyyjille tarkoitettu vähittäismyyntiohjelmisto

  Asiakkaisiimme kuuluu monia alan johtavia erityis- ja yleishyödykkeiden vähittäismyyjiä sekä Yhdysvalloissa että muualla. Meillä on satoja merkittäviä vähittäismyyntiasiakkaita, kuten Aéropostale, American Eagle Outfitters, Ann Taylor, Zales ja Zumiez. Epicorilla on yli 800 työntekijää vähittäismyyntiin keskittyneissä toiminnoissa.

  Lue lisää Epicorin vähittäismyyntiohjelmistoratkaisuista ja -palveluista

  Onko sinulla kysymyksiä vähittäismyyntiohjelmistostammeKeskustele asiantuntijan kanssa tai lähetä meille sähköpostia.

 • Kysy Epicorin asiantuntijalta


 • Aiheeseen liittyvät dokumentit