• Majoitus-, ravitsemus- ja viihdealan ohjelmistoratkaisut

  Majoitus- tai ravitsemuspalvelupäällikkönä tiedät, että tehokas teknologiastrategia on menestyksen ja johtavan kilpailuaseman – joka näyttää olevan päivä päivältä yhä monimutkaisempaa – säilyttämisen avain. Sinun on jatkuvasti pystyttävä hallinnoimaan toimintakuluja ja täyttämään yhä hoksaavimpien kuluttajien tarpeet näiden vaatiessa enemmän halvemmalla samalla kun sinun on pystyttävä integroimaan ja käsittelemään monimutkaisia portaaleja, välittäjiä ja varausjärjestelmiä.

  Tarvitset järjestelmän, jonka avulla voit virtaviivaistaa monia yksikköjä käsittävät toimintosi ja saada välineet liiketoimintasi kasvattamiseen. Ratkaisuna on Epicorin® majoitus-, ravitsemus- ja viihdealan ohjelmisto.

  Lataa tämä tapaustutkimusta koskeva kirjanen  ja lue, miten Hyatt Internationalin kaltaiset johtavat majoitusorganisaatiot käyttävät Epicor-ratkaisuja.

  Majoitus-, ravitsemus- ja viihdealan ohjelmisto

  Epicorin majoitus-, ravitsemus- ja viihdealan ohjelmisto sisältyy Epicorin integroituihin liiketoimintasovelluksiin, joiden tarkoituksena on täyttää tämän erityislaatuisen alan vaatimukset. Epicor on auttanut monia kaltaisiasi yrityksiä hyödyntämään menestyksekkäästi majoitusohjelmaamme, jonka ansiosta ne ovat vahvistaneet kilpailukykyään ja saavuttaneet liiketoimintatavoitteensa tehokkaammin. Epicorin majoitus-, ravitsemus- ja viihdealan ohjelmisto tarjoaa välineet, joita tarvitset kasvun hallintaan, toimintojen hiomiseen ja tuottavuuden lisäämiseen. Majoitusohjelmistoratkaisujemme tavoitteena on tuodamajoitus-, ravitsemus- ja viihdealan toimittajien ulottuville alan uusinta tekniikkaa. 

  Hyödy sinäkin nykyisen liiketoimintaympäristön tarjoamista mahdollisuuksista. Epicorin majoitus-, ravitsemus- ja viihdealanohjelmisto voidaan integroida yrityksesi keskitettyyn palvelupisteeseen, tukipalvelupisteeseen ja LOB-järjestelmiin, jotta yrityksesi ja asiakkaasi voivat hyödyntää tätä uusinta tekniikkaa.

  Katso, millaisia ratkaisuja tarjoamme seuraavilla toimialoilla:

  • Hotellit, kasinot, lomakohteet
  • Urheilu ja viihdeala
  • Ravitsemuspalvelut

  Onko sinulla kysymyksiä majoitusohjelmistostammeKeskustele asiantuntijan kanssa  tai  lähetä meille sähköpostia .

 • Kysy Epicorin asiantuntijalta


 • Aiheeseen liittyvät dokumentit